FUTBOLA BULAŞAN MAFYALAR

FUTBOLA BULAŞAN MAFYALAR

FUTBOLA BULAŞAN MAFYALAR
Kimi insanlar vardır kimliklerini bulamamış, kendilerine adeta bir kimlik aramak için her yere burnunu sokan, aslında kendisine dahi faydası olmayan, aşşağlık kompleksine girmiş kişiler. Bu tipler toplumun hiçbir yerinde kendilerine yer bulamayan zavallılardır. Bu tip zavallı yaratıklar, kendilerine kimlik edinebilmek için hiçte anlamadıkları, anlayan insanları da adeta canından bezdirdikleri bir ortam oluşturarak spor camiasına atarlar kendilerini.Farkında olmadan iyice ayağa düşmüş kişiliklerini daha da düşürürler. Siyasi kulvarlarda elde edemedikleri kimlikleri sportif kulvarda elde etmeye çalışıp, bir şekilde ön planda kalmayı beklerler. Kimlik aramanın, bir şeyleri aklamanın en iyi yolu kulüp yönetimlerinden geçer. Futbolumuzda bunun bir çok örnekleri vardır.
Gelelim Çorlu ve Trakya bölgesine. Sportif alanlarda yöneticilik yapmak ayrı bir erdem ve şahsiyet ister. Öyle çıkıp binlerce kişinin önünde şov yaparak, adeta mafya babası edalarıyla terör estirmekle spora hiçbir katkıda bulunulmaz. Aksine insanları birbirine kırdırır. Zira bazı yönetici kılığındakiler, ekmeğini yediği, kazandığı yerde insanları hor görerek adeta ırkçılık politikası izlerler. Bunların kimler olduğunu herkes çok iyi bilir. Zamanında başka kulüpte yöneticiyken, kendisine destek olanları yerden yere vuran açıklamalar yapanlar, bize sahip çıkmıyorlar diye eleştirdiği kişilerin sırtından neler kazandılar bir hesaplayabilseler. Bunu düşünecek kapasitede olmadıklarından sadece çıkıp Anadolu Trakyalı gibi, Hitler zihniyetinde dahi olmayan bir ırkçılık ve ayrımcılık politikaları izlerler. Daha düne kadar sümsük bir şekilde oturanlar, kaynağı nerden ve nasıl geldiği belli olmayan paralarla çıkar insanlara terör estirirler. Tabi ki Çorlu da her alanda oldu gibi spor alanında da arkasında bazı gizli yapılanmalar ve kirli hesapların olduğu oluşumlarda mevcuttur. Bazı zavallıları, kimlik arayışı içine girmiş, mafya kılıklı adamları kullanarak bu iş gerçekleştirilmektedir.
Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ Spor kulübü başkanı bir gazete de çok güzel bir açıklama yaptı “Futboldan mafyaları temizleyelim” Şeklinde. Çok doğru ve yerinde bir açıklama olmuş. Çorlu’da buna el atacak kimse var mı? derseniz, yok derim. Çorlu’da Devlet sadece kağıt üzerinde var. Uygulamada yok. İnsanlar resmen silaha sarılıp dağa çıkmaya, adaleti dağda silahların gölgesinde aramaya teşvik edilebiliyorsa, Çorlu’da Devletin varlığından nasıl söz edebilirsiniz ki. Çorlu’da oluşan Alevi kökenli birkaç kişinin “İş adamları derneğinde yönetici, yanında danışman kılığında her yere sızmaya çalışan tıfıl bir çocuk. Emekli polis çocuğu,” bu ve buna benzer Devletin altına adeta dinamit koyan yapılanmalar olurken, Çorlu’da sözde Devleti temsil edenlerin bir çoğu kulanın üstüne yatmış her şeyi duymazlıktan görmezlikten gelmekteler. Fetullahçı kadroların içinde sayılı söz sahibi saygı gören bir babanız ve amcanız odlumu Devlet sizsiniz. Yada Alevi kökenli olup bir oluşumun içindeyseniz, istediğiniz dümeni çevirirsiniz.Kimse de size bir şey demez.Bunun örneklerini aylardır yazıyorum.
Sporda mafyalar temizlenmedikçe, kendine kimlik arayan kişilik bozukluğu olanların sporda söz sahibi olmaya başladığı Çorlu’da başarıdan ve gerçek spordan bahsetmek imkansızdır. Resmen Anadolulu, Trakyalı gibi ayrımcılık zihniyetini kafasında oluşturanlarla nasıl bir başarı gelir. Ekmeğini yediği yerde ayrımcılık politikaları izleyerek insanları birbirlerine kırdırma zihniyetine girenlerin insanlığından da kanından da şüphe duyarım. Irkçılık anayasal bir suçtur. Çorlu’da Devleti temsil ediyorum diye deri koltuklarında oturanların bazıları artık bu gerçeği görmelidir. Ortada resmen anayasal bir suç işleniyor, buna da yol veriliyor. Birileri de çıkıp bunlara yol verenlere az bir dokunsa o zaman görürüm nasıl zıpladıklarını. Devlet insanının adaletini sağlayamazsa, eşit davranmasa, parasını gücüne güvenerek terör estirenlere Devletin görevlileri yol verirse, adaleti silahların gölgesinde arayanlara da hesap sorma hakkına sahip olamaz. Çorlu’da oluşan zihniyette bu zaten, Paran varsa her işin olur. Paran yoksa silaha sarıl.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04