CHP Lİ ÇORLU BELEDİYESİ NİN KİRLİ İŞLERİNİ  AK PARTİ TEŞKİLATI  ÖRTBAS EDİYOR

CHP Lİ ÇORLU BELEDİYESİ NİN KİRLİ İŞLERİNİ AK PARTİ TEŞKİLATI ÖRTBAS EDİYOR

Çorlu Belediyesinde yaşanan GRİ PASAPORT skandalını Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin, Belediye Meclis üyeleri ve İlçe yönetiminin büyük bir bölümü tarafından örtbas edilerek kamuoyundan gizlenmesi, Tekirdağ İl yönetiminin de sessiz kalması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yapılmış en büyük ihanet olarak değerlendiriliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan teşkilatlara verdiği bir talimat da “CHP li belediyelerin yolsuzluklarının üzerine gidin” demişti. Ak Parti İlçe Başkanının kamuoyundan gizlediği çok özel bilgilere Trakya Gündem Gazetesi olarak biz ulaştık.
10 Mayıs 2021 tarihinde, GRİ PASAPORT SKANDALI ÇORLU BELEDİYESİNE Mİ SIÇRADI https://trakyagundem.net/2021/05/10/geri-pasaport-skandali-corlu-belediyesine-mi-sicradi.html başlıklı haberimizden sonra kamuoyundan gelen baskılardan sonra Ak Parti Çorlu Belediye Meclis üyelerinin Temmuz ayında verdiği yazılı soru önergesi şu şekilde oldu; “Gazi Öcal’a 2014-2015 yılları arasında Gri Pasaport verildi mi. Gazi Öcal’a neye istinaden, Gri Pasaport verildi. Gazi Öcal’a sanatçı kimliği ile mi GRİ PASAPORT verildi. sanatçı ise yeterlilik belgesi ve olması gereken evraklarla birlikte tarafımıza yazılı olarak verilmesini talep ediyoruz” şeklinde Ak Parti gurubunun vermiş olduğu yazılı soru önergesi Ak parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin tarafından kamuoyundan gizlenmesine rağmen Trakya Gündem gazetesi olarak biz açıklıyoruz.
ÇORLU BELEDİYESİ TARAFINDAN SORU ÖNERGESİNE VERİLEN CEVAP NEDEN GİZLENİYOR
Çorlu Belediyesi tarafından, Temmuz ayı meclis toplantısında Ak Parti gurubu tarafından yukarıda yazılı olan soru önergesi yazılı olarak verildikten sonra, 7 Ağustos tarihinde yapılan meclis toplantısında Ak Parti Çorlu ilçe başkanlığına verilmesine rağmen Başkan Mustafa Keskin’in kamuoyundan gizlemesi büyük tepkilere neden oluyor. Ak Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Erdoğan Tercan ve Basından sorumlu İlçe Başkan yardımcısı Semra Arısoy ile bu bilgiler neden paylaşılmıyor. Kendilerinden de ısrarla talep etmemize rağmen, Başkan Mustafa Keskin tarafından kendilerine verilmediğini bildirmeleri, Başkan Keskin en yakın yol arkadaşlarından bile ve kamuoyundan Çorlu Belediyesinin GRİ PASAPORT skandalını niçin gizliyor. Sayın Tercan ve Arısoy resmen yok sayıldığınız bir yönetim de hala göreve devam etmek gibi bir düşünceniz var mı. Bu yaşanan Büyük skandal karşısında TBMM Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop başta olmak üzere Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri ve İl Başkanı Mestan Özcan nasıl bir tutum sergileyecekler merak ediliyor.
SIR GİBİ GİZLENEN GRİ PASAPORT SKANDALININ DETAYLARI
Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin’in Çorlu Belediyesi tarafından Temmuz ayın da Ak Parti gurubu tarafından verilen yazılı soru önergesini kamuoyundan ve kendi yakın çalışma arkadaşlarından Devlet sırrı gibi gizlese de Trakya Gündem Gazetesi olarak bilgilere ulaştık. İşte yoğun araştırmalarımız sonucunda elde ettiğimiz çok özel bilgileri. Çorlu Belediyesi Ak Parti gurubunun önergesinde ismi geçen ve Çorlu Belediyesinden 2014 yılından bu güne kadar gerek kurduğu şirketlerle, gerekse yakınları ve aile fertlerinin üzerine kurduğu firmalarla Trilyonlarca lira tutarındaki işleri fahiş fiyatlarla adrese teslim bir şekilde alan Gazi Öcal’a 2015 yılında Z00342259 seri numarası ile GRİ PASAPORT verdiğini araştırmalarımız sonucunda öğrendik. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt Temmuz Ayı meclis toplantısında Ak parti gurubunun verdiği yazılı soru önergesinde Gazi Öcal’ı tanımadığını ifade etmişti. Sormazlar mı sayın Sarıkurt; “Tanımadığın birine yıllarca görev yaptığın Çorlu Belediyesi Trilyonlarca liralık işleri adrese teslim bir şekilde veriyor, bir de üstüne GRİ PASAPORT veriyor. Nasıl tanımazsınız böyle bir şahsı. Siz Çorlu Halkının aklı ile dalga mı geçiyorsunuz”
GAZİ ÖCAL ÇORLU BELEDİYESİNDEN ALDIĞI GRİ PASAPORT İLE SÜREKLİ YUNANİSTAN’A GİTMİŞ
Çorlu Belediyesinin GRİ PASAPORT skandalında ismi geçen ve yıllardır adrese teslim trilyonluk işleri alan Gazi Öcal’ın Çorlu Belediyesinden aldığı GRİ PASAPORT ile sürekli Yunanistan’a gittiğini ve kısa süreler kalıp döndüğünü araştırmalarımız sonucunda öğrendik. Gazi Öcal 2015 yılında Z00342259 seri numarası ile Çorlu Belediyesinden almış olduğu GRİ PASAPORT’u hızlı bir şekilde kullanmaya başlıyor. Gazi Öcal 21 Mayıs 2015 Tarihinde Edirne, İpsala sınır kapısından Yunanistan’a geçip, yine aynı Pasaportla 24 Mayıs 2015 tarihinde İpsala’dan Türkiye’ye giriş yapıyor.
Gazi Öcal 2015 yılında Z00342259 seri numarası ile Çorlu Belediyesinden almış olduğu GRİ PASAPORT ile bu sefer 12. Haziran 2015 tarihinde Kırklareli, Dereköy sınır kapısından Yunanistan’a giriş yaparak, İki gün kaldıktan sonra, yani 14 Haziran 2015 aynı sınır kapısından Türkiye’ye giriş yaptığını araştırmalarımız sonucunda tespit ettik. Ayrıca Gazi Öcal’ın hava yolu ile İstanbul Atatürk Havalimanını kullanarak GRİ PASAPORT ile 2015 Mayıs ve Haziran aylarında giriş çıkışları olduğu bilgilerine de ulaştık. Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin, kendisine kapalı zarfla gönderilen GRİ PASAPORT önergesini kamuoyundan neden sakladığını açıklamasını talep ediyoruz. Cumhuriyet Savcılarını ve Devletin yetkili makamlarını da yaşanan bu GRİ PASAPORT skandalı için kamuoyu adına göreve davet ediyoruz. Gazi Öcal’a GRİ PASAPORT verilmesine Çorlu Belediyesinde kimler, hangi personel veya üst düzey yöneticiler, müdürler vs yardımcı ve ön ayak oldular, Belediye yetkililerinden açıklama bekliyoruz.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00