AK PARTİ CHP YOLSUZLUK İTTİFAKI

AK PARTİ CHP YOLSUZLUK İTTİFAKI

Merhaba değerli okuyucularım. Son günlerde erken seçim konusu baya gündemdeyken ve ittifaklar konuşulurken, Tekirdağ ve Çorlu’da daha bir çok ilçede Ak Parti ve CHP çoktan kirli yolsuzluk ittifakına girmişler bile. Anlayacağınız halk vatandaş bahane rant şahane diyor arkadaşlar. Seçilmeden ve seçildikten sonra halkın menfaatlerini koruyacaklarına şeref namus sözü verenler o sözlerini koltuğa oturduktan sonra unutup kendi siyasi ikballerini ve şahsi çıkarlarının peşlerine düşmeye başlarlar. Çorlu Adliyesinde PKK nın nasıl meşru hale getirildiğini de okuyunca Yuh artık diyeceksiniz.

Mesela Çorlu Belediyesinin bu güne kadar Onlarca belgeli yolsuzluk haberlerini yazmam rağmen Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri, İl Başkanı, Çorlu İlçe Başkanı belediye meclis üyeleri bir kelime etme cesareti gösteremediler. Bunları “Ortak mı çalışıyorsunuz” diye eleştirdiğimde kızıyorlar. Çorlu’da halkın helal oylarının nasıl kirli pazarlıklar karşılığında satıldığını defalarca yazdığım halde kimsenin sesi çıkmadı.

Örneğin, Çorlu Önerler Mahallesinde CHP Genel Başkan yardımcılarından birine ait olan büyük arazide geçtiğimiz yıl Hastane ruhsatı verildi. Dedik ki bölgeye büyük Uluslar arası bir Hastane gelecek sevindik. Bakıyorum ortada Hastane falan yok. O bölgelerde kat irtifakı 2 iken  CHP Genel Başkan Yardımcısına Belediye Başkan Ahmet Sarıkurt yalakalık yapıp İkinci dönemini de garantilemek için 5 katlı ruhsatı verirken bunu da Ak Parti, İYİ Parti, MHP Çorlu ilçe ve Tekirdağ il başkanları  bildiği gördüğü halde sesini çıkartamıyorsa tek bir sebebi vardır Rant kardeşliği. Bunları bir arada tutan tek unsur Bay Benjamin yani. Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin maşallahı var öyle bir muhalefet ediyor ki aman nazar değmesin. Göreve geleli Bir seneden fazla oldu bir kelime dahi Çorlu Belediyesini eleştirebilme basireti ve cesareti göstermediği gibi, Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un PKK terör örgütü yandaşları ile Hastane kafesinde ki fotoğrafını benden alabilmek için baya büyük bir çaba göstermişti. Bunu Ak partinin Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan da yaptı. O fotoğrafı ısrarla istediler, yok Ulusal Basına göndereceğiz, yok gerekeni yapacağız dediler verdim ve üstüne aylar geçti tek bir şey yapmadılar. Yazıklar olsun size var ya. PKK nın kucağına oturmuş birinin çıkar ve menfaatleriniz uğruna kollayıp pisliklerini örtbas ettiğiniz yetmiyor gibi, bir de utanmadan şehit ailelerini ziyaret edip onlara şirinlik yapıyorsunuz. Millet de aptaldı sanki sizin bu kirli  pazarlıklarınızı ve rant hesaplarınızı bilmiyor sanki. Sandıkta hesabını  soracaklar ve zamanı gelince örtbas ettiğiniz bunca pisliklerle beraber YARGILANACAKSINIZ….

Ak Partinin 3 dönemdir Milletvekili olan Mustafa Yel sahi var mı yok mu belli değil. Ortada dönen bunca pisliği rezilliği bildiği halde neden susuyor derssiniz. Çorlu Belediyesinin Fetö bağlantısını yazdım belgesi ile, Çorlu Belediyesinin sahte evraklarla devletin nasıl açık ve aleni bir şekilde soyulmasına göz yumduğunu yazdım defalarca. Belediye Başkan Ahmet Sarıkurt’un PKK yandaşları ile nasıl can ciğer kuzu sarması olduğunu defalarca yazdım, Çorlu Belediyesinin fahiş fiyatlarla hizmet alımı yaparak devleti nasıl trilyonlarca lira zarara uğrattığını yazdım. Ne garip ki sesiniz çıkmadı ve çıkmıyor da. Arada bir gelip buralarda şov yağmaktan öte gidemiyorsunuz. İşinize geldi mi bir telefonla Adliye seferber oluyor.

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Başkanı Sayın Mustafa Şentop, bölgenizde buna yolsuzluk ve  Çorlu Belediyesinin fetö bağlantısı PKK sempatizanları ile belediye başkanının bu kadar can ciğer kuzu sarması olduğundan mutlaka haberiniz vardır. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt bana ait kişisel bilgilerimi yasadışı yollarla elde edip birde bunu internet ortamında paylaşıyor, Çorlu Adliyesine gidip suç duyurusunda bulunuyorum ve 8 aydır Savcı örtbas ediyorsa bu hepinizin ilgilenmesi gereken bir konu değimlidir. Yanlışlıkla sizin şahsi bilgilerinizi yasadışı yollarla elde edip internet de paylaşmış olsaydı Ahmet Sarıkurt o gecenin sabahını makamında değil nezaret de görebilirdi.  Ucu size değse Savcılarımız 8 saat sürmeden her şeyi halleder iddianame  hazırlar mahkemeye bile sevk ederdi. Bana gelince neden bu devlet ve Çorlu Adliyesini Savcıları 8 aydır kılını kıpırdatmıyor.  Siz daha iyi bilirsiniz ki bu suçun cezası  2 yıl ve dört yıl arası hapis ve kamu görevlisi yaptıysa yarı oranında artırılır diyor. 8 aydır daha bir dava açamayan Çorlu Adliyesini Savcısı size ayısını yapsa kaç saat görevde kalabilirdi.

Çorlu Adliyesinde PKK Meşru Hale Getirildi!

Sayın Hocam, değerli TBMM başkanım soruyorum, Kamu görevlisi PKK lı teröristlerle can ciğer kuzu sarması olup oturabilir diye Anayasamızın hangi maddesinde var. Çorlu Adliyesinde bazı Hakim ve Savcılar Ahmet Sarıkurt’u öyle bir koruyup kolluyorlar ki adamı mahkemeye bile çıkartmaktan aciz kalıyorlar. Koskoca devlet Ahmet Sarıkurt’u mahkemeye getiremeyecek kadar aciz bırakılıyor. Bana cezalar yağdıran mahkeme hakimleri Ahmet Sarıkurt’un PKK lılarla oturduğu fotoğrafına sessiz kalıp kamu görevlisine hakaret diye bana ceza veriyorlar.  Artık bu kararlardan sonra canı isteyen herkes Teröristlerle oturabilir, yardım ve yataklık da yapsa ceza verilemez durumu ortaya çıkıyor. Koskoca devletin mahkemesi bir Ahmet Sarıkurt’u mahkemeye çağırıp fotoğrafın ne olduğunu soramayıp ben bunu eleştirdim diye bana ceza veriyorsa Çorlu Adliyesinde PKK meşru hale getirilmiş demektir. Çorlu Adliyesini basın Savcısı belgeli ihbar niteliği taşıyan bir tek haberime soruşturma açmayıp, Ahmet Sarıkurt için  kaşının altında gözün var desem hemen cezalandırılmam için mahkemeye sevk etmesi sizce doğru mu. Aynısı sizlere yapılsa neler olacağını hayal bile edemiyorum. Sayın Başkanım Çorlu da devlet resmen çökmüş durumda. Artık derdimizi anlatacak ve dinleyecek bir Devlet kapısı olmadığı gibi, Çorlu Belediyesinin yolsuzluklarını yazdığım için Ahmet Sarıkurt’u şoförü gecenin yarısı telefonla arayıp “Seni gelir yatağından alırım. Bir gecede yok ederim” gibi aşşağlıkça tehditleri de Devletin kapısında örtbas ediliyor. Aynı alçaklık size ve yakınınıza yapsa bunlar sabahın ilk ışıklarını görmeden çoktan demir parmaklıklar arasında yerlerini almış olurdu. Hak hukuk herkese lazım sayın hocam. Ayrıca Çorlu da Ak Partinin koruma şemsiyesine girmiş Fetö ve Mafya artıklarından ve onların yandaşlarından oluşan 5 li Basın çetesine de dokunan kimse yok. Selam ve saygılar.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04