DAVA BAHANESİ İLE KİRLİ PAZARLIKLAR

DAVA BAHANESİ İLE KİRLİ PAZARLIKLAR

Merhaba değerli  okuyucularım.  Meslek hayatım da 20 yıla girmenin sevinci ve gururunu sizlerle yaşıyorum. Gazetecilik hayatımda geldiğim her başarılı noktayı bu millete, bu halka borçlu olduğumu dile getirmek benim için en büyük gurur kaynağıdır. 20 Yıl önce size ne söz verdimse bu günde aynı yoldan, sizlerin desteği ile ilerliyorum.

Hani derler ya ben davam için canımı veririm onların çoğu hikaye. Gerçekten çok büyük bir bölümü akıl almaz büyük bir ihanet içindeler. Dava bahane rant şahane. Niçin derseniz yazacaklarımı çok iyi okuyun ve hatta ilk fırsat da muhataplarına sorun derim. Ben yıllarca soruyorum cesaret edip adam gibi cevap vermeye güçleri yetmiyor. Ey çorlu ve bölgemizin değerli insanları helal oylarınızla seçtikleriniz bakın sizin o tertemiz helal oylarınızı nasıl ve neyin karşılığında kirli pazarlıklara alet edip satıyorlar görün.

Çorlu Belediyesinde dönen ve akıl almaz kirli yolsuzluk defterlerini 3 yıldır yayınlıyorum. Burada en çok üzerine gitmesi gereken Ak Parti Meclisi Üyeleri, İlçe Başkanı, İl Başkanı ve Milletvekilleri bizzat bunca pisliği ve yolsuzluğu örtbas etmek için birbirleri ile yarışıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir çok gurup toplantısında partisinin teşkilatlarına ve milletvekillerine resmen talimat niteliğinde yaptığı konuşmalarda “Muhalefet konumunda olduğunuz, özellikle CHP li belediyelerin yolsuzluklarının üzerine gidin ve gerekeni yapın” demesi teşkilatlara ve milletvekillerine açık bir talimat olduğu gibi, aslında bunca yolsuzluk haberlerime rağmen sesini çıkartmayıp izleyen Çorlu’da ki devletin yetkililerine de bir çağrıdır Cumhurbaşkanının teşkilatına verdiği talimat.

Gelin görün bunlar neler yapıyor. Çorlu’da Ak Parti İlçe Başkanı, yönetiminin çok büyük bir bölümü, Belediye Meclis Üyelerinin çok büyük bir bölümü, İl Başkanı Mestan Özcan Cumhurbaşkanının talimatının tam tersini yapıyorlar. Hatta bunun ötesine geçip inanıyoruz güveniyoruz dedikleri davalarına resmen büyük bir ihanet içindeler. Örneğin Çorlu Belediyesinin 2018 yılında 4 çeşit tabldot usulü yemek alım hizmeti vardı hatırlarsınız 750 kişilik ve kişi başı yemek ücreti KDV hariç 105 Lira. Yuh artık be arkadaş sanırsın boğazda lüks restoran kapattılar. Bir de ilginç olan Belediye nin aş evi varken bu kadar yemek nereden nasıl niçin alınıyor. 10 Yıldır Çorlu Belediyesinde Kültür Müdürlüğünden fahiş fiyatlarla adrese teslim işler verilen Gazi. Ö. Ve onun kurduğu gizli ortaklığı yada perde arkasından yönettiği şirketlere verilen işlerin boyutları korkunç rakamda. Çorlu’da çökmüş devletin yetkilileri yıllardır yazılmasına rağmen kimsenin sesi çıkmıyor. Bir de bu vatandaşın gizli ortağı olduğu şirketlerden birine 22Ekim 2021 tarihinde,  DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU başlıklı haberimiz. Yine 6. Ağustos 2021 tarihinde  DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI başlıklı haberimizde sahte evraklarla devlet resmen dolandırılmış, fakat Çadır devleti haline dönüşmüş Çorlu’da devleti temsil eden yetkililer ve Ak Parti Başta, MHP ve diğer siyasi partilerin ilçe ve il başkanlarınca konu örtbas edildi. Onlar zannetti ki biz susunca her şey kapandı. Yani hanımlar beyler deve kuşu gibi başınızı kuma gömseniz de kuyruğunuz yukarda.

Yine devam edelim 2018 -2019 yılları arasında Aşure vurgununa. Bir küçük kabın içinde Aşure’yi Belediye ye yine bu Gazi. Ö adalı vatandaşın şirketi Çorlu Belediyesine KDV hariç tanesini 10 liradan satıyor. Rakamı ilk önce belediye yok 5 bin, yok 7.500 diyor o dönemlerde sözlü olarak sorduğumuz da. En son rakam 15 binlere kadar çıkmış aldığım duyumlara göre. Yine bahsettiğim rant gurubu, ruhunu şeytana satmış devletin yetkilileri ve davasını Üç kuruşa satmış sözde dava adamları Çorlu halkının helal oyları üzerinde Çorlu Belediyesinin kirli defterlerini örtbas etti.

Devam edelim üzeri örtülen kirli defterlere devleti temsil etsin diye görevlendirilmiş fakat ruhunu şeytana satmış bir gurubun resmen emir eri durumuna düşenleri Gazi Ö. Nün aile şirketine trilyonların nasıl peşkeş çekildiğini 1. Temmuz 2021 tarihinde  HAYIRLI EVLAT ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞAN ANNESİNİ MİLYONER YAPTI başlıklı haberimde yazmama rağmen yine ruhunu şeytana satmış bir gurup Cüruf tarafından örtbas edildi ve hala örtbas edilmekte. İş bununla kalmammış. Gazi Ö, ye yasa dışı yollardan Gri Pasaport verildiğini ve Gazi Ö. Nün şirketlerinden birinin  ortağının Fetö terör örgütü mensubu olmaktan meslekten  ihraç edilip tutuklanan birisi olduğunu da yazmıştım. 16 Ağustos 2021 tarihinde,  CHP Lİ ÇORLU BELEDİYESİ NİN KİRLİ İŞLERİNİ AK PARTİ TEŞKİLATI ÖRTBAS EDİYOR başlığı ile yayınlamıştım. Bu da o gün bu gündür örtbas ediliyor. Ak Parti Tekirdağ Milletvekillerinin bir tanesinin 3 yıldır arayıp da bu haberler neyin nesi diye bir şey sormaması da çok ilginç değil mi. Geçtiğimiz hafta Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül olmak üzere Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin, İl Başkanı Mestan Özcan’ın da olduğu Çorlu da düzenlenen  bir toplantıda bizzat sordum. Cevap bile veremediler. Sayın Yel diyor ki, gidin Savcılığa verin. Siz nerenin vekilisiniz. Uganda cumhuriyeti vekiliydiniz pardon ben yanlış kişiye sormuşum. Ben her haber için Savcılığa gideceksem sizler neden varsınız ki. Gerçi ucu size değse gece yarısı yatağında Savcı hakim kaldırıp sabaha kalmadan işinizi gördürürüsünüz de, gün olup devran döndüğünde bunca örtbas ettiğiniz bir dünya kirli defterlerin hesabını nasıl vereceksiniz merak ediyorum. Ey Çorlu ve bölge halkı şimdi anladınız mı helal oylarınızın nasıl da kirli pazarlıklarla satıldığını.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00