ÇORLU BELEDİYESİNDEN FETÖCÜLERE NE KADAR İHALE VERİLDİ

ÇORLU BELEDİYESİNDEN FETÖCÜLERE NE KADAR İHALE VERİLDİ

Bir zamanlar hatırlarmısınız Fetönün ticareti kontrol etmek amacı ile kurdurduğu, herkesin tabelasının önünde bile secde ettiği bir işadamları derneği vardı. Siyasetçilerden tutun da bürokratlara kadar o iş adamları derneğinin değil başkan ve yöneticilerine tabelasına bile secde ettikleri dönmelerde bile bir çok kez yazmıştım. O dönemler bana bunları yazdım diye yapmadığını bırakmayan alçak Fetö artıkları bu gün hala devlet kademelerinde itibar görmekte.
15 Temmuz darbe girişiminden sonra kapatılan Fetö ye bağlı iş adamları derneklerinden biri olan TAGİD. (Trakya Aktif İş Adamaları Derneği) bu derneğe bağlı olan iş adamlarına Çorlu Belediyesinden bu güne kadar verilen işin miktarı ve bedeli ne olduğu hep devlet sırrı gibi gizlendi, hala da gizlenmeye devam ediyor. O dönem Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı olan ve şimdi Belediye Başkanı olan Ahmet Sarıkurt, bir çok büyük ihaleye imzayı kendisi atmadı mı. Çorlu’da devlet sadece tabeladan, lüks makam aracı ve lüks makam odasından öte gidemeyen Çadır devleti zihniyeti hakim olduğu için kimse hesap soramadı. Çadır Devletinden de fazla bir şey beklemek sanırım çok abartılı büyük bir hayal olur zaten.
Çorlu Belediyesinden TAGİD’e bağlı kaç firma ne kadar iş aldı. Bunun cevabını verebilecek, hesabını sorabilecek dik durabilen güçlü bir Devletin Çorlu’da olmayışı, Fetö artıklarına her geçen gün daha fazla güç ve itibar vermektedir. Ünal Baysan’dan alında Ahmet Sarıkurt’a kadar Fetö ye bağlı iş adamlarına Çorlu Belediyesinden ne kadar iş verildiğini sorgulamadan örtbas ederseniz, ki uzun zamandır böyle yapılıyor. Çorlu’da kimse Fetö operasyonu yapıldı demesin. Çorlu Adliyesi başta olmak üzere bir çok kurumda Fetöcüler 15 Temmuz darbe girişimden önceki hallerinden çok daha güçlüler. Şunu açıkça söylemek gerekir ki, Fetö 15 Temmuz dan sonra Çorlu’da çok daha güçlü oldu. Adliye resmen Fetö ve artıklarının aklanma merkezi haline geldi. Onların Avukatlığını yaparak Trilyonları cebe indiren Avukatlar ayrı bir dosyada değerlendirmek gerekir. Daha düne kadar 25 Metre kare iş yerlerinde ay başını zar zor getiren bazı Avukatlar Fetö davalarına bakıp bir anda nasıl Trilyonluk oldular birileri bunu da sorgulaması gerekmez mi. Bu Avukatların bir çoğu siyasete de bulaştı ve bu güne kadar hiç biri ne Çorlu Belediyesinin Fetö uzantılarına verdiği Trilyonluk ihaleleri sorguladı, nede Çorlu Belediyesinin yolsuzluk dosyaları hakkında tek kelime koşamadıkları gibi, bu konuda yaptığımız haberleri sosyal medyadan beğenmeye bile cesaret edemediler. Neden mi dersiniz hepsi ortak bir noktada bir araya gelip rantı bölüştüklerinden dolayı olamaz mı.
Ahmet Sarıkut’u sorgulayacak yürekli dik duruşlu Savcılarımız yok değil. Ama kirli eller iğrenç dillerini uzatarak yine her zaman olduğu gibi bu konuda da baskı yaparak Fetö’nün Çorlu Belediyesi ayağının ortaya çıkmasına engel oluyor. Ahmet Sarıkurt ve Ağa babası geçmişte Fetö için nasıl taklalar attığını bilmeyen kaldı mı. Türkiye’de ilk kez bir ilçede, Çorlu’da “Türkçe Olimpiyatları” yaptık diyerek hava atan kimdi. Ahmet Sarıkurt’un Ağa babası değil mi. O tarihlerde Ahmet Sarıkurt Mahalle baklalı da değildi, mahalle muhtarı da değildi. O günleri iyi bilir ve hatırlar. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çorlu’da İş adamları ile buluşma toplantısındaki o fotoğrafı bir çok kişi hatırlar. Protokol masasında oturtulanların büyük bölümü Fetöcü çıktı. Ahmet hatırlarmısın ö günlerde belediye başkanı kimdi.
Fetö Postacısı Gazeteciye Belediyeden Destek!
Değerli okuyucularım sizleri biraz daha geriye götüreyim. Eski Belediye Başkanı Altan Ersin’i devirmek için Fetöcü savcı ve Hakimlerle iş birliği yapanların bu gün nerelerde olduğunu biliyorsunuz. Bu fetö postacısı Gazeteci o tarihlerde baya ünlü olmuştu. Ağababasını desteği ile topladığı belgeleri Fetöden şu an tutuklu olan Baş Savcıya taşıma ve dezenformasyon karşılığında Ağa babası ona yıllarca Çorlu Belediyesinden Masa, Sandalye kiralama işleri vermedi mi, verdi. Şimdi bu Fetö postacısı gazeteci 500 Bin Liralık Villada nasıl oturuyor. Milyarlık arabalar, mal varlıkları, Davulculuktan kazanılmış servet olamaz her halde diye soranlara merakını gidereyim. Fetöcülerin yıllarca ibrikçiliğini yapanların sayesinde. Ahmet adama sormazlar mı bunca kepazelikler yaşanırken sen neredeydin, yoksa mahallenin kasabı bakkalımıydın ki yarın bu işlerden benim ilgim yok diye bahane uydurabileceksin. Senin döneminde bu fetö postacısı gazeteciye ne kadarlık Masa, Sandalye işi verdiniz. Tabi ki hangi Ağa baban emretti yada sen neyin karşılında verdin. Ortada Devlet diye bir şey olmadığı için sefasını sür Ahmet, yarın acı acı kusarken kimse yanında olmayacak.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00