6 YAŞINDA Kİ ÇOCUĞUN İSTİSMARINA ÇORLU DAN SES YOK

6 YAŞINDA Kİ ÇOCUĞUN İSTİSMARINA ÇORLU DAN SES YOK

Kirli Çıkar Dengeleri!

Şeref Namus Sözü Verip Sonra Örtbas Edilen Kirli İşler!

Merhaba değerli okuyucularım. Türkiye son bir kaç haftadır Tarikat şeyhine 6 yaşında evlendirilen ve yıllarca istismar edilen çocuğu konuşurken, Çorlu da başta kent konseyi, kadın meclisi, kendisi de bir kadın olan Engelli meclis başkanından tutun da siyasi partilerden STK lardan ses çıkmaması çorlu adına utanç verici bir durum.

Her ortamda şov yapmaktan geri kalmayan bazı rezil zihniyetler ş bu noktaya gelince maalesef sesleri çıkmamasının ana nedeni ne acaba. Sayın Çorlu Kent Konseyi Başkanı Hülya Perin ve Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Nevcihan Kale, Engelli Meclis Başkanı Yasemin Ayyüksel, 6 Yaşında çocuğun tarikat da istismarı konusunda Türkiye değil Dünya çalkalanırken sizlerin niçin sesi çıkmıyor. Neden bir basın açıklamanız yok. Eğer şovlarınız bittiyse biraz da 6 yaşında evlendirilip yıllarca istismara uğrayan kız çocuğu için de tek kelime edin. Meydanlarda protokollerde boy göstererek bu işler olmuyor.. Yada bir yerlerden talimat mı bekliyorsunuz. Beceremiyorsanız bırakın o makamları. O makamlar sizlerin ego tatmin etme yerleri değildir. Ak Parti eski kadın kolları başkanı ve Ak Parti Belediye Meclis üyesi Vijdan Yılmaz, Kadına seçme seçilme hakkının verilişinin yıl dönümünde Çorlu da hükümet aleyhine konuştuğu gerekçesiyle CHP Tekirdağ Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar’ı sert bir dille eleştirmişti. Bu eleştiriyi kendi sosyal medya sayfasından yapmış büyük ihtimalle de ne Ak Parti Çorlu ilçe başkanının ne de yerel yönetimlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısının haberi var. Her neyse bu açıklamadan birkaç gün sonra 6 yaşında çocuk istismarı haberi bomba gibi gündeme düşmüşken hanımefendinin tek kelime etmemesi sizce çok ilginç değimli.

KİRLİ ÇIKAR DENGELERİ

Kent Konseyinden bu güne kadar niçin ses çıkmıyor açıklıyım. Tabi ki CHP çorlu ilçe başkanından da. Kent Konseyi Belediye nin arka bahçesi. Başkan Ahmet Sarıkurt dan izinsiz su bile içemezler. Kent Konseyi ve CHP Çorlu ilçe başkanı bu konuda açıklama yapar basının önüne çıkarsa, Ak parti Çorlu ilçe başkanı ile ortaklık haliyle bozulur. Yukardan talimat gelir örtbas ettikleri belediyenin tüm pisliklerini İlçe Başkanı Mustafa Keskin Paşa Paşa açmak zorunda kalır. Oda hiç işlerine gelmez. En güzeli sessiz durmak. Şimdilik ama yarın birbirlerine mecbur dokunacaklar o zaman görürüm. CHP Çorlu İlçe Başkanı niçin sesi çıkmıyor derseniz Allah bilir ellerinde ne dosyaları var da Ak parti için bir kelime edemiyor. Gerçekten uzun zamandır sürekli yazıyorum. CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş Ak parti hakkında niçin tek kelime eleştiri yapamıyor. Sanırım Ak Partinin elinde sağlam kesin bir dosya var ki Özgür Ertaş kafasını bile Ak Parti ye doğru çeviremiyor.

Gelelim Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin’e Çorlu Belediyesinin trilyonluk yolsuzluklarına, Devletin sahte evraklarla resmen soyulmasına göz yumulmasına, Ahmet Sarıkurt’un PKK yandaşlarına can ciğer kuzu sarması olup şehitlerimizin yanı başında terör yandaşlarıyla nasıl da samimi pozlar vermesine. Çorlu Belediyesinin Fetö terör örgütü mensuplarına Trilyonlarca liralık işleri adrese teslim bir şeklide vermesini yıllarca belgeleriyle yazıyorum. Bu kepazeliklere neyin karşılığında sesin çıkartmıyor dersiniz. CHP  yada Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt Mustafa Keskin’i nereden ne şeklide kıstırdı da bunca kepazeliğe rağmen sesi çıkmaz oldu. Oysaki Mustafa Keskin Belediye meclis üyeliği döneminde ortalığı kası kavuran, Ahmet Sarukurt’un korkulu rüyalarından birisiydi. İlçe başkanı olup aradan geçen 2 aylık sürede Mustafa keskin nasıl oldu da Ahmet Sarıkurt’un emir eri gibi davranmaya başladı. Nereden ne şeklide kıstırdılar, neyini yakaladılar da, kısa bir süre önce korkulu rüyası haline geldiğin Ahmet Sarıkurt’un emir eri gibi oldun diye adamsa sorarlar.

ŞEREF NAMUS SÖZÜ VERDİĞİN ÖNERGELERİ NEYİN KARŞILIĞINDA SAKLAYIP VERMEDİN

Buradan hepinizin huzurunda sayın Mustafa Keskin’e soruyorum. 24 Haziran 2021 tarihinde bizzat Temmuz 2021 meclisinde yazılı önerge vermek için şeref namus sözü verdiğin önergeleri bizzat benim hazırlamamı rica ettin ve bende 4-5 gün boyunca araştırarak bu önergeleri hazırlayıp sana gönderdim. Şeref namus sözü bir kelimesine bile dokunulmadan yazılı olarak Temmuz meclisinde bizzat ben kendim takibini yaparak önerge verdireceğim dediğin 5 tane soru önergesini bu güne kadar neyin karşılığında, hangi kirli pazarlıklar sonucunda vermedin ve hala örtbas ediyorsun.  Bu konuda yönetimde en çok güvendiğin benim de asla samimiyetinden ve dürüstlüğünden şüphe etmeyeceğim seni yol arkadaşında şahittir.  Neydi o önergeler hatırlatayım. Devletin sahte evraklarla soyulması konusunda Temmuz ayı meclisine soru önergesi vereceğim dediğin ama veremediğin konularla ilgili haberlerim https://trakyagundem.net/2021/08/05/devlet-trilyonlarca-zarar-ederken-yetkililer-ne-yapti.html  22 Ekim  2021 de https://trakyagundem.net/2021/10/22/devleti-soyanlara-corlu-belediyesi-goz-yumdu.html ve Örtbas ettiğiniz Çorlu Belediyesindeki Gri Pasaport skandalı haberini de 16 Ağustos 2021 tarihine yapmışım. https://trakyagundem.net/2021/08/16/chp-li-corlu-belediyesi-nin-kirli-islerini-ak-parti-teskilati-ortbas-ediyor.html Çorlu halkının helal oylarını kirli pazarlıklar karşılığında satıp şimdi de Milletvekili olmayı düşünüyorsan sen baya düşün öyle karar ver derim sayın Keskin.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00