ÇORLU BELEDİYE BAŞKANI 5 AY HAPİS CEZASI ALDI

ÇORLU BELEDİYE BAŞKANI 5 AY HAPİS CEZASI ALDI

Merhaba değerli okuyucularım. Yolsuzluklarını yaklaşık 3 yıldan fazla odu belgeleriyle birlikte yayınladığım. Bunun yanında Fetö terör örgütü mensuplarına Trilyonlarca liralık işleri doğrudan temin yoluyla peşkeş çektiğini de bir çok defadır belgelediğim ve mahkemelere sunmama rağmen hiçbir şey yapılamayan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Kişisel verileri elde edip yaymak” suçundan yargılandığı Çorlu 1. Asliye ceza mahkemesinde ödül bilgi bir cezaya, 5 Ay hapis cezasına çarptırıldı. Oysaki yasada derki “Kişisel verilerin kişinin bilgisi izni haricinde elde edilip paylaşılması 2 yıl ile 4 yıl arasında hapis cezası gerektirir. Bunu Kamu görevlisi yapmış ise %50 oranında artırılır” diyor. Maalesef TC. Anayasasının maddeleri Çorlu Adliyesinde pek de uygulanmıyor. Makamı olan ve arkası kuvvetti olanlara göre değişiyor tabiî ki. Çorlu Adliyesinde yaşanan hukuk skandalını  tüm ayrıntısı ile anlatacağım bu yazıyı lütfen dikkatle okuyun. Adalet dağıtılıyormuş. Hadi canım ne adaleti. Çorlu Adliyesinde işler öyle olmuyor. Mahkeme de tüm talepler resmen yok sayılıyor. Ahmet Sarıkurt için 2 kez zorla getirilme kararı varken ne Mahkeme, ne de Çorlu Emniyeti bunu uygulanmıyor. Her ortamda Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un resmen koruması gibi hareket eden Çorlu Emniyet Müdürü bu kepazelikten haberi mi yok. Varsa neyin karşılığında bu kepazeliğe göz yumuyor. Gariban bir vatandaş olsa sokak ortasında kelepçelenir, içerde sopa yer mi yemez mi belli değil yaka paça zorla getirilme kararı uygulanır. Ahmet Sarıkurt’a bu yapılmadı. Mahkeme Hakimi tüm talepleri duymazlıktan gelirken aynı hareketi acaba gariban bir vatandaş için de söz konusu olabilir miydi. Madam adalet önünde herkes eşit niçin Ahmet Sarıkurt hakkında 2 kez verilen “Zorla Getirilme kararı” uygulanamıyor. Çorlu da devlet bu kadar aciz ve bitik bir vaziyette mi ki alt tarafı küçük bir zorla getirilme kararı uygulanamıyorsa devletin yetkilileri 3 yıldan fazla yazdığım Çorlu belediyesinin trilyonluk yolsuzluklarını, Devletin sahte evraklarla resmen soyulmasına göz yumulmasını, Fetö terör örgütü üyesi sizde iş adamlarına Trilyonluk işlerin adrese teslim peşkeş çekilmesine mi bakıp gerekeni yapacaklar. Bunun için sağlam dürüst irade sahibi Devlet adamlarına ihtiyaç var. Çorlu da ben bunları arıyorum yıllarca.

SARIKURT,CUMHURBAŞKANI VE ONUN TEMSİLCİLERİNE RESMEN İFTİRA ATTI

Çorlu 1. Asliye Ceza mahkemesinde 2022/528 E dosya numaralı davasında Ahmet Sarıkurt Savcılık aşamasında verdiği ifadesinde kişisel verilerini paylaştığı Gazeteciye  resmen Ak parti ye onun genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a resmen iftira atmasına rağmen, mahkemeye verilen dilekçenin özetinde şu cümlelere yer verilmesine rağmen hiç bir şekilde dikkate alınmadığı gibi, Recep Tayyip Erdoğan’ı temsil ettiğini zanneden aslında ihanet içinde olan Ak parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin ve yönetiminin çok büyük çoğunluğu, İl Başkanı Mestan Özcan ve yöneltiminin büyük çoğunluğu bu çirkin iftira karşısında neden susmayı örtbas etmeyi tercih ettiler açıklama bekliyorum. Ahmet Sarıkur Savcılık ifadesinde ;  “Abdurrahim’in saldırgan tavırlarını bilmelerine rağmen,AKP li dostlarımız Abdurrahim’i koruyup kollayarak kendisine destek vermektedirler ve kendisini kullanmaktadırlar. Üzerime atılı  suçları bu haliyle kabul ediyorum” Bu iftira için mahkeme hiçbir şeklide taleplere kulak vermediği gibi, Taleplerin Ret ve kabulü, Ret ise gerekçesinin mahkeme zabıtlarına geçmesi için karar duruşmasından sadece 5 gün önce yani 17 Ekim tarihinde verilen dilekçede ki taleplerde açıkça beyan edilmesine rağmen yine hiçbir şekilde taleplerin ve dilekçelerin dikkate alınmadığı resmen açık bir şekilde ortadadır.

Ahmet Sarıkurt’un Çorlu 1. Asliye Caza Mahkemesinde2022/528 dosya numarasıyla sanık olarak yargılandığı dava da 28.06.2022 tarihli dilekçede özetle yapılan talepte   “Ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına ve onun temsilcilerine benim ismimi kullanarak resmen iftira atmaktadır. 20 Yıllık gazetecilik hayatımda hiçbir siyasi partinin ve ya gurubun vs tetikçiliğini yapmadım. Bu güne kadar da beni kimse kendi ihtirasları ve çıkarları için kullanmasına izin vermedim. Sanığın bu ifadesinin mahkemenizce Cumhurbaşkanlığı makamına bilgi amaçlı gönderilerek atılan iftiranın daha net bir şeklide ortaya çıkartılmasını ve şahsıma, Cumhurbaşkanına ve genel başkanlığını yaptığı Ak Parti için beni alet ederek suçunu örtbas etmeye çalışmasından dolayı mahkemenizce Cumhuriyet Baş Savcılığına suç duyurusunda bulunulmasını talep ve arz ederim” denilmesi ve talep edilmesine rağmen yine dikkate alınmamış olması da sizce bir tesadüf olmaması gerekir diye düşünüyorum.

Aynı suçu normal bir vatandaş işlemiş olsa en azında 2 yıl cezası varken, bunu Belediye Başkanı yapınca nasıl oluyor da 5 aya kadar ödül gibi bir cezaya dönebiliyor. Bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına resmen İFTİRA atılırken, Cumhurbaşkanını temsil ettiğini zanneden sözde Ak Partililer. Cumhurbaşkanı nın atadığı devlet yetkilileri neden hala gerekeni yapmazlar yada yapamazlar. Yapamayacaksanız o makamları bırakın, yapacak kişiler gelir. Çorlu Emniyet Müdürü Çorlu Belediyesinin pisliklerini örtbas etmekten vakit bulamadı sanırım ki Ahmet Sarıkurt un zorla mahkemeye getirilme kararını uygulatamadı. Bunca basit bir işi yapamıyorsan o makam sana çok ağır gelir Müdür. O makamın ağırlığı altında daha fazla ezilmeden bırak bence. Çorlu Belediyesinde yaşanan Trilyonluk Hurda soygunu hakkında neler yaptın onu anlat istersen.

Kim bu AKP li dostların Ahmet Sarıkurt. Ben bir gazeteciyim sonuçta Ak Parti de en üst düzeyden tut en alt kademede kimler varsa ve tüm partilerin en üst kademesinden alt kademesinden kadar herkesle görüşebilirim. Bu iftiraları ispat edemeyen namerttir. Benim kadar Ak Parti lileri eleştiren kaç tane gazeteci var buyur ispatla. Çorlu da devlet adına hiçbir gücün kalmamış olması tabi ki sana her türlü iftirayı atmayı her türlü yolsuzluğu yapma hakkını tanımaz. Bunu unutma. Gerçek Devlet zamanı geldiğinde sana bunların hesabını da sorar. Tabi ki bunca yıl yolsuzluklarını, Fetöcü’lere Trilyonluk işleri nasıl peşkeş çektiğini örtbas edip sessiz kalan Ak Parti’li dostlarından bahsediyorsan ki öyle büyük ihtimalle. Onlar bana yağmurlu havada bir bardak su bile vermezler merak etme. Değerli okuyucularım durum bundan ibaret. Maalesef Çorlu da adalet kişilerin makamları ve arkalarının sağlamlığı ile eşdeğer tutularak dağıtılıyor galiba. Ahmet Sarıkurt un bu kişisel verileri nasıl ve ne şekilde elde ettiği bile mahkemeye talep edilmesine rağmen sorulma zahmetine katlanılmıyorsa kimse kusura bakmasın Adalet var demesin. Bu kişisel verilerin elde edilmesinde kamu görevlisi dahil kimlerin desteğinin olduğu yine sorgulanmadan örtbas edildi. Bakalım Çorlu da kimlerin kişisel verileri yasa dışı yollarla elde edilip ileride kullanılmak üzere arşivlendi diye sormak istiyorum. Asli görevi Çorlu’yu yönetmek olan Ahmet Sarıkurt işi gücü bırakıp insanların kişisel verilerini yasadışı şeklide elde ediyorsa ve buna da dur denilmiyorsa Çorlu da Devlet resmen çömüş demektir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00