DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU

DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU

Çorlu Belediyesi kendi yolsuzlukları yetmezmiş gibi,bir de Devleti resmen soyanlara göz yumduğu gibi , yıllarca ısmarlama adrese teslim işleri de vermeye devam etti. Hima Gıda, Tekstil, Promosyon, Ticaret, Ltd. Şti. SGK borçları olduğu halde bu güne kadar, Çorlu Belediyesi tarafından hak edişlerinin ödendiği haberimizin ardından yaptığımız araştırmalar sonucunda bu firmanın Vergi borcu olduğu halde Çorlu Belediyesinden yüklü miktarlarda iş aldığı ve hak edişinin ödendiğini ortaya çıktı.
Burada Milyarlarca liralık kamu zararının oluşmasında ve Devletin zarara uğratılmasına neden olanların da yine devletin kamu kurumları ve Belediye olması çok ilginç. Çorlu Belediyesinin devletin resmen soyulmasına niçin göz yumduğunu devletin yetkili kurumlarının araştırmasını talep ediyoruz. Tekirdağ Vergi Dairesi başkanlığı başta olmak üzere yaşanan bu skandalın araştırılması durumunda nasıl bir bağlantının çıkacağı merak edilirken, Çorlu Belediyesi yetkilileri bu firmanın hak edişlerini öderken hiç mi Temiz kağıdı istemedi. İstemişse sistem üzerinden mi sorgulandı yada sadece firma tarafından verilen kağıda bakılarak mı ödeme yapıldı.
SAHTE EVRAK MI KULLANILDI
Aynı şahsın ile ilgili olan firma Gökyıldız Ltd.Şti. ile ilgili olarak Ağustos ayında DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI başlıklı haberimizin ardından, yaptığımız araştırmalarda SGK Tekirdağ İl Müdürlüğünün 2020 yılında bu firma hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğu bilgisine ulaştık. Hima Gıda, Tekstil, Promosyon, Ticaret, Ltd. Şti. nin yaklaşık olarak 1.5 Milyon borcunun olduğu ortaya çıktı. Aynı zamanda Hima ve Gökyıldız firmalarının sahiplerinin Ticaret sicil gazetelerine bakıldığında aynı kişi olduğu açık ve nettir. Gökyıldız firması hakkında soruşturma başlatılıp, kurum ve kuruluşlar hakkında SGK İl Müdürlüğünün Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulduğunu geçtiğimiz aylarda haber yapmıştık. Bu firmanın sahibi yada arkasındaki kişiyi kimler koruyor, hep aynı kurumlardan nasıl oluyor da adrese teslim işler alabiliyor.
https://trakyagundem.net/2021/08/05/devlet-trilyonlarca-zarar-ederken-yetkililer-ne-yapti.html Burada en çok dikkat çeken konu, sahte evraklarla ödeme yapılıp yapılmadığı. Çorlu Belediyesindeki yetkililer kendilerine firma tarafından verilen Temiz kağıdı verildi mi. Verilmiş ise kurulduğu günden bu güne kadar vergi borcu ödemeyen bu firmaya neden, nasıl hak edişi ödendi. Sistem üzerinden sorguladı mı yada sadece ellerindeki evraka bakarak mı ödeme yaptılar. En önemli soru bu evraklar sahtemiydi. Çorlu Belediyesinde bu konuda hangi yetkililerin ihmalleri var. Varsa neyin karşılığında devletin resmen soyulmasına göz yumuldu.
ORTAK ADRES ÇORLU KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ
Uzun zamandır haberlerini yaptığımız ve bir çok şaibeli belgelerini sunduğumuz firmalar; 1214 Organizasyon, Kariyer Danışmanlık, Poynar Emlak, Gökyıldız, Honga, Arven, Hima, Baldo, Sakura, bu firmaların ortak özelliklerinin akraba ve arkadaş oluşları. En çarpıcı yanı ise, hepsinin Çorlu Belediyesi Kültür Müdürlüğünden uzun yıllardır ihale yada doğrudan teminle iş yapmaları dikkat çekiyor. Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sarıkurt ve yetkililerden cevap bekliyoruz.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04