BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK KÜTÜPHANESİ AÇILDI

BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK KÜTÜPHANESİ AÇILDI

Ergene Belediyesi’nin Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adını bir kez daha ölümsüzleştirdiği Ergene Belediyesi Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk Kütüphanesi adı verilen kütüphane düzenlenen törenle açıldı.
Ergene Belediyesi Kültür Merkezi’nde yer alan Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk Kütüphanesi’nin açılışına Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.


Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın seslendirilmesi ile başlayan açılış töreninde konuşan Egene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ülkemizin kurucusu, kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanı verilişinin yıldönümü olan Öğretmenler Gününü kutluyorum. Tüm öğretmenlerimize sağlık, mutluluk, başarı dolu bir eğitim – öğretim hayatı diliyorum. Bizler her zaman her platformda gençlerimizin yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Biliyorsunuz Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız 11 ilçeye 11 okul yaptı. Akabinde bizler de ilçemizde çalışan anneler için Yeşiltepe Mahallemizde güzel bir kreş projemizi hayata geçirdik. Bugün çalışan annelerimiz, çocuklarını gönül rahatlığı ile bırakabiliyorlar. Öğretmenlerimiz de onlar en iyi şekilde Türkiye’mizin geleceğini inşa etmek andına yetiştiriyorlar. Ben tüm öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
Yine Allah kısmet ederse biliyorsunuz Ulaş Mahallemizde de bir kreş projemiz var diyen Başkan Yüksel, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizle ortaklaşa olarak hayata geçireceğiz. Ulaş Mahallemizdeki arsayı mülk edineceğiz, satın alacağız ve yapımı için büyükşehir belediyemize vereceğiz. Orada da çalışan annelere hizmet edecek olan, öğretmenlerimize yeni bir iş imkanı sunacak olan güzel bir projeyi hayata geçireceğiz” diye konuştu.


Başkan Yüksel konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biliyorsunuz Ergene Belediyesi bu sene tarihi projelere imza attı. Atatürk Evimiz, son derece güzel oldu. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, vatandaşlarımız gelip ziyaret ediyorlar. Tarihe ışık tutacak güzel bir projeyi hep beraber açmıştık. Yine gençlerimize 19 Mayıs tarihinde Vakıflar Mahallemizde güzel bir spor kompleksini hayata geçirdik. Şimdi gençlerimiz bu tesislerden yararlanıyor. Allah’ın izniyle 2023 yılında da gençlerimize ve eğitime desteğimiz artarak devam edecek. Bugün de öğrencilerimiz adına güzel bir projeyi ilçemize kazandırmanın haklı gururunu, mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Bu vesile ile bir kez daha tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmanın ardından Başkan Yüksel beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte açılış kurdelesini keserek Ergene Belediyesi Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk Kütüphanesinin resmi açılışını gerçekleştirdi.
Haber: Abdurrahim Yıldırım
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00