ŞATAFATLI SOFRALAR KURUP ŞOV YAPMADILAR

ŞATAFATLI SOFRALAR KURUP ŞOV YAPMADILAR

Ramazan ayı dolayısıyla, şatafatlı iftar sofraları kurmak yerine ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaparak örnek bir davranışta bulunan Çorlu TSO yönetimi  bu yılda geleneğini bozmayarak, 600 Aileye gıda yardımında bulundu. Başkan İzzet Volkan; her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerimize desteğimizi sürdürüyoruz” dedi.

Çorlu TSO Başkanı İzzet Volkan konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı basın açıklamasında şu sözlere yer verdi; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO)  ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı. Ramazan ayı dolayısıyla; TOBB ve Odamız tarafından ihtiyaç sahibi 600 aileye  gıda yardımında bulunuldu.

İzzet Volkan; Birlik ve Beraberlik İçinde Yaşamamızı Sağlayan En Büyük Değer Yardımlaşmadır!

Erzak dağıtımı hakkında açıklamada bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Yardımlaşma, toplumumuzun güçlü olmasını, birlik ve beraberlik içinde yaşamasını sağlayan en büyük değerlerimizdendir. Odamız olarak sosyal sorumluluğumuz çerçevesinde her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerimize desteğimizi sürdürüyoruz” dedi.

İFTAR YEMEĞİ DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRDİ

 Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO); Ramazan ayı sebebiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılması için Çorlu Belediyesi Aşevi’ne iftar yemeği desteğinde bulundu.

Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elinin uzatılmasının önemine değinen Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Odamız tarafından, her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu iftar yemeğini pandemi sürecinin devam etmesi sebebiyle bu yıl da gerçekleştiremedik. Bu sebeple bizde odamız olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmak üzere Çorlu Belediyesi Aşevi’ne iftar yemeği desteğinde bulunduk. Dayanışmanın verdiği mutlulukla yine aynı sofrada buluşacağımız günlerin bir an önce gelmesini diliyorum. Bu vesileyle; Ramazan  ayının ve akabinde Bayramımızın  herkese sağlık ve mutluluklar  getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00