MİKROCERRAHİ YÖNTEMİ İLE SAĞLIĞINA KAVUŞTU

MİKROCERRAHİ YÖNTEMİ İLE SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Düzce’de yaşayan 65 yaşındaki Orhan Akyüz isimli hasta sağ ayağında ağrı,kas gerilmeleri ve yürümede güçlük şikâyetleri ile birçok sağlık kuruluşuna gitti. Özel Çorlu Vatan Hastanesinde mikrocerrahi yöntemiyle yapılan vidasız dar kanal ameliyatı ile sağlığına kavuştu.

Özel Çorlu Vatan Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op.Dr.M.Önder Dolap ‘’Düzce’de yaşayan 65 yaşındaki Orhan AKYÜZ isimli hastamız sağ ayağında ağrı, kas gerilmeleri ve yürümede güçlük yaşadığını belirterek Ulusal Hasta Hizmetleri birimine başvurdu. Şikâyetleri nedeniyle farklı sağlık kuruluşlarına giden hastamıza platin ve vidalı ameliyatlar önerildiğini söyledi.Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Oğuz Özel tarafından MR raporu ve görüntüleri değerlendirilen Orhan Akyüz’e vida ve platin kullanılmadan mikrocerrahi yöntemi ile vidasız dar kanal ameliyatı önerildi.

Hastanemize gelişi planlanan hastamız,Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanımız Op. Dr. Oğuz ÖZEL tarafından muayene edilerek ameliyat hazırlıklarına başlandı. Ameliyat olmasında herhangi bir engel olmayan hastamızın yatışı yapıldı. Ameliyatı başarılı geçen Orhan Akyüz, ameliyat sonrası yürütülmeye başlandı. Takip amacıyla iki gecelik yatışın ardından sağlıkla yürüyerek taburcu edildi” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04