ÇANAKKALE RUHU ANCAK BU KADAR GÜZEL ANLATILABİLİR

ÇANAKKALE RUHU ANCAK BU KADAR GÜZEL ANLATILABİLİR

Çanakkale zaferimizin 107. Yılı dolayısıyla yurt genelinde bir çok görkemli etkinlikler düzenlendi. Çorlu İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerinin sergilediği muhteşem gösteri uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek kadar dikkat çekti. Uzun süre alkışlanan gösteri sonrasında; “Çanakkale zaferimiz ancak bu kadar muhteşem bir ruh ve anlayışlar bu kadar yüreği sevgi dolu çocuklarımız sayesinde canlandırılabilirdi” yorumları yapıldı.

Çorlu İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Çam, bu muhteşem gösterinin ardından yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; “Çanakkale zaferimizin 107 yılı münasebetiyle, hazırladığımız gösterimiz hava şartları nedeniyle gecikmeli olarak gerçekleştirdik. Çorlu ilkokulu olarak 4. sınıflarımızın katılımlarıyla sunduğumuz bu program da o günkü Çanakkale ruhunu herkese hissettirdiğimizi düşünüyorum” dedi.

Çorlu ilkokulu örencilerinin izleyen herkesin büyülendiği gösteri İstiklal marşımızın okunması, saygı duruşu ve müzik dinletisi  ile başladı.  Kahraman Ordumuzun Çanakkale’de verdiği mücadeleyi anlatan gösteri, Çanakkale türküsü eşliğinde, 4- E sınıfı öğrencileri tarafından canlandırıldı. Sınıf Öğretmenleri Suzan Altunç tarafından düzenlenen bu gösteri izleyenlerden büyük alkış aldı. Program da Çanakkale ile ilgili oratoryolar, şiirler ve gösteriler yer aldı. Okul Müdürü Olcay Ahmet Kuzey’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra program sona erdi.

Çorlu İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Çam, izleyen herkesin büyük beğenisini kazanan program sonunda emeği geçenlere de teşekkür ederek; “Bu güzel programda emeği geçen Sınıf Öğretmenimiz Ömer Zengin, Eda Bal, Zuhal Karpuz, Cangül Kuytak, ve Suzan Altunç’a çok teşekkür ederim” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04