KOKUYA SEBEP OLANLAR İZLENECEK

KOKUYA SEBEP OLANLAR İZLENECEK

Ergene Belediyesi Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ile birlikte emisyonlardan kaynaklı koku şikâyetlerinin izlenebilmesi ve raporlanmasını sağlamak amacıyla karşılıklı iş birliği protokolü imzaladı.

Ergene’de Kokuya Sebep Olan Emisyonların Kontrolü İzlenecek!

Ergene Belediyesi ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanlık makamında gerçekleştirilen programa Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Cebeci, Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer, Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürümü İsmail Durak ve Ergene Belediyesi Çevre Mühendisi Gamze Gezici katıldı.

Toplantıda Çorlu Mühendislik Fakültesi ile Ergene Belediyesi arasında yakın gelecekte yürütülebilecek proje işbirlikleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.Ardından Tekirdağ Namık Kemal  Üniversitesi  Çorlu Mühendislik Fakültesi ile “Emisyonlardan Kaynaklı Koku Şikâyetlerinin İzlenebilirliği Sağlamada Kullanılacak  Coğrafi Bilgi Sistemleri Destekli Mobil Uygulama ve Bildirim Yönetim Paneli Geliştirilmesi Projesi” kapsamında protokoller imzalandı.

Fakülte Proje Ekibi, Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer Koordinatörlüğünde, Proje yürütücüsü Arş. Gör. Dr. Can Burak Özkal’dan oluşmakta. Hizmete konu olan mobil uygulama ve bildirim yönetim paneli geliştirilmesi kapsamında eğitimler verildikten sonra, uygulamanın kullanıcılar ile mobil uygulama aracılığıyla kullanılması ve yaygınlaştırılması için çalışmalar yürütülecek. Ergene Belediyesi ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanlığı arasında gerçekleşen imza protokolünün ardından mobil uygulama ve bildirim yönetim panelinin Ergene halkı ve Ergene Belediyesi tarafından kullanıma hazır hale getirilmesi için çalışmalar hızla başladı.

Halkımızın Yaşam Kalitesini Yükseltmek Adına Çalışmalarımıza Devam Edeceğiz!

Konu ile ilgili olarak Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yapmış olduğu açıklamada, “Ergene Belediyesi olarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ile birlikte emisyonlardan kaynaklı koku şikayetlerinin izlenebilmesi ve raporlanmasını sağlamak amacıyla protokol imzaladık. İmzalanan protokolde Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer hocamıza Tekirdağ’ımızın coğrafi işaret almış olan meşhur Velimeşe bozamızdan ikram ettim. Yapılan sözleşme neticesinde mobil uygulama ile vatandaşlarımızdan gelen bildirimler doğrultusunda koku sorunu çözmede tedbir ve yaptırımlar geliştirilecektir. Ergene halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00