HER ŞEYDEN BEN SORUMLUYUM

HER ŞEYDEN BEN SORUMLUYUM

Ergene Velimeşe Spor Kulüp Başkanı Serkan Bezgin önemli açıklamalarda bulundu. Son günlerde tartışma konusu olan ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in de tepki gösterdiği Tekirdağ Spora yardımlarla ilgili konular ve kulübün gelirler ile ilgili açıklamalar yapan Başkan Bezgin; “Ergene Velimeşe Spor’un gelir ve giderlerinden, başarı ve başarısızlığından ben sorumluyum.Kimin ne yaptığı yada ne söylediği beni ilgilendirmiyor” dedi.
Ergene Velimeşe Spor Kulüp Başkanı Serkan Bezgin, yaptığı yazılı açıklamada şu sözlere yer verdi; “Ergene VelimeşeSpor Kulübü olarak her maça başarılı olmak için çıkıyoruz. Bizler bu güne kadar kendi yağımızla kavrulduk ve kavrulmaya devam ediyoruz. Küçük bütçelerle takımımızı ayakta tutmaya çalışıyoruz.
Bütçemizin toplamda 5 milyon maliyeti bulunmaktadır. 2,5 milyonu Türkiye Futbol Fedearosyonu ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’ndan geliyor. Geri kalanını kendi imkanlarımız, esnafımız ,sporu seven Sanayicilerimiz ve taraftarlarımızın desteği ile götürmeye çalışıyoruz.
Şuan Ergene Velimeşe Sporumuz çok arzu ettiğimiz sıralamada değil. Takımımızı geç kurduk, geç antrenmanlara başladık. Şuan takımımız uyum sorununu aştı ,beklenilen uyumu yakaladı. Takımımızın havası iyi durumda. 2. Yarıda birkaç takviye ile çok daha iyi yerlerde olacağız. Ergene Velimeşe Spor’un gelir ve giderlerinden, başarı ve başarısızlığından ben sorumluyum.Kimin ne yaptığı yada ne söylediği beni ilgilendirmiyor” dedi.
Bizler yönetim olarak kendi işimize bakıyoruz!
Açıklamasının son bölümünde Başkan Bezgin, tüm Tekirdağ halkına seslenerek; “ Futbol birlik , beraberlik ve kardeşlik demektir. Birçok renkleri barındırmaktır. İlimizi ve ilçemizi gururla her yerde temsil ediyor ve etmeye de devam edeceğiz. Tekirdağ bir bütündür , bir ailedir ve biz Ergene Velimeşe Spor Kulübü olarak bu ailenin bir parçasıyız. Onurla ve gururla Türkiye’mizin her yerinde en iyi şekilde temsil ediyoruz. Ergene Velimeşe Spor Profesyonel Ligde tek temsilci takımdır. Bizleri ilçe takımı olarak gören spor camiası unutmasın ki Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray,vb. bunlarda birer ilçe takımıdır. İstanbulspor diğer takımların alt liginde oynamaktadır. Ama İstanbul halkı İlçe takımlarına sahip çıkıp, sevmişlerdir.Tüm Tekirdağ’lı hemşehrilemizden ilgi ve manevi destek bekliyoruz.
Bizler Tekirdağ’ımızın her noktasını seviyoruz ve Tekirdağ’ımızı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Biraz daha destek ve inançla yönetim olarak bu işin üzerinden başarı ile gelebileceğimize inanıyorum” dedi.
Haber: Abdurrashim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00