ŞEHİR UZUN YILLARDIR BU TABLOYA HASRETTİ

ŞEHİR UZUN YILLARDIR BU TABLOYA HASRETTİ

Çorlu’da futboldaki başarısızlık uzun yıllardır devam ederken, 03 Eylül 2021 tarihinde düzenlenen Çorluspor 1947 Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulunda güçlü bir yönetim kurarak göreve gelen Yusuf Gümüş ve ekibi “Gücümü Senden Alıyorum” sloganıyla çıktığı yolda, şehrin uzun zamandır hasret kaldığı birlik ve beraberlik tablosunun ortaya çıkmasına neden oldular. Başkan Gümüş hedeflerinin ilk aşamada3. Lig daha sonra TFF 1 lige kadar takımı çıkartmak olduğunu ifade etti.

Çorluspor 1947 yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularının bir arada düzenlediği ve uzun yıllardır Çorlu’da hasret kalınan birlik ve beraberlik ortamının tesis edildiği kahvaltıya katılım da son derce fazla oldu. Kaymakam Cafer Sarılı yaptığı konuşmada; Çorlu’da 3 yılı doldurdum. Daha önce görev yaptığım Afyon da ve Akhisar da takımlara şampiyonluk kupalarını ben verdim. İnşallah görev sürem dolmadan Çorluspor 1947 ye şampiyonluk kupası vermek kısmet olur. Bu benim en büyük arzum” dedi.

Çorluspor 1947 Kulüp Başkanı Yusuf Gümüş  yaptığıaçıklamada; “2021 – 2022 Futbol sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Lig A grubunda mücadele edecek olan Çorluspor 1947 Spor Kulübümüzün “Gücümü Senden Alıyorum” başlığı adı altında gerçekleştirdiğimiz kahvaltı programına katılım sağlayan AK Parti Tekirdağ Milletvekilimiz ve MKYK üyesi Mustafa Yel’e, Çorlu Kaymakamımız Cafer Sarılı’ya, Çorlu Belediye Başkanımız Ahmet Sarıkurt’a AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin’e, MHP Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan’a, Gelecek Partisi Çorlu İlçe Başkanı Çağrı Farımaz’a, Tekirdağ Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün’e, Çorlu İlçe jandarma komutanı Yzb. Engin Türk’e, Çorlu ilçe Gençlik spor müdürü Abdülkerim Kasap’a, daha önce kulüpte başkanlık yapmış eski belediye başkanı Ünal Baysan’a, eski belediye başkanı Seyfettin Meriç’e, Serkan Erçili’ye, Muzaffer Çelik’e, Ali Çimen’e, Çorluspor 1947 Taraftar Grupları Lideri Paşa Anıl’a, Asi Şimşekler Taraftar Gurubu liderleri Emre Tonus ve Berk Er’e, Sivil Toplum kuruluşlarının yöneticileri, oda ve dernek başkanları ve mahalle muhtarlarımıza, Öte yandan programa yoğunlukları dolayısıyla katılım sağlayamayan ve telgraf göndererek bizleri mutlu eden TBMM Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Şentop’a AK Parti Tekirdağ Milletvekilimiz Çiğdem Koncagül’e, CHP Tekirdağ Milletvekillerimiz İlhami Özcan Aygun ve Candan Yüceer’e İyi Parti Tekirdağ milletvekilimiz Sayın Enes Kaplan’a ve basın mensuplarımıza şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Gümüş açılış konuşmasında; “Sayın milletvekillerim. Sayın kaymakamım. Sayın kurum müdürlerim. Sayın oda başkanlarım. Çok değerli teknik heyet ve futbolcularımız. Ve saygıdeğer basın mensupları Çorluspor 1947 Spor Kulübü olarak düzenlemiş olduğumuz tanışma ve dayanışma kahvaltı programımıza katılımınızdan dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum 03 Eylül 2021 tarihinde düzenlenen Çorluspor 1947 Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulunda şahsım ve yönetim kurulumuzu bu göreve layık gören üyelerimize ve sonrasında bizlere verdikleri pozitif enerji ile güçlendiren çorlu halkımız ve taraftarlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Kurumsal, denetlenebilir, itibarlı bir yapı kurduk!

Yönetim kurulumuzu oluştururken çorlumuzun tüm kesimlerinden birleştirici bir kadronun oluşması için titiz çalışma ortaya koyduk. Ve kongremiz sonrası aldığımız olumlu tepkiler bizleri oldukça mutlu etti. Güçlü yönetim güçlü Çorluspor 1947, güçlü bir Çorlu demektir. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren büyük bir özveri ortaya koyduk. İlk olarak yönetim kurulumuz ile toplantı gerçekleştirerek görev dağılımlarını yaptık. Akabinde kurumsal, denetlenebilir, itibarlı bir yapı oluşturmak adına kulübümüzü uzun vadede daha üst çıtalara çıkaracak yapıyı kurduk.

Takımızı profesyonel liglerde görmek en büyük hedefimiz olacaktır!

Yönetim kurulumuz içerisinde oluşturulan transfer komitemiz oldukça özverili bir çalışma ortaya koyarak güçlü bir kadronun temellerini attılar. Buradan kendilerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Toplamda lisansı çıkarılmış ve kadromuza kattığımız 24 futbolcu ile sözleşme imzaladık. Ve bu güzel kadronun başına da teknik direktörlük olarak çok değerli ve deneyimli hoca Mustafa Ülkü ile anlaştık. Mustafa ülkü hocamız ile birlikte kaleci antrenörü ve yardımcı antrenörümüzle sezon hazırlıklarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu arada sezon hazırlıkları kapsamında bizden bir üst ligde mücadele eden takımlarla oynadığımız hazırlık maçlarında bizlere mağlubiyet yüzü göstermeyen futbolcu ve teknik kadromuzu kutluyor aynı başarıyı 2021-2022 Tekirdağ Süper Amatör lig sezonunda da göstererek şampiyon olacaklarına ve bölgesel amatör lige çıkacaklarına olan inancımı da yenilemek istiyorum. Görev süremiz boyunca takımızı profesyonel liglerde görmek en büyük hedefimiz olacaktır.

Aslan yattığı yerden belli olur!

Aslan yattığı yerden belli olur sözünü bilerek kulübümüzün çorlu yeni sanayi sitesi kooperatifi içerisinde yer alan tesislerinde ciddi bir tadilat ve onarım çalışması gerçekleştirerek teknik kadromuzun katkılarıyla bu sezon oynayacakları futbol ile şampiyonluğu göğüsleyeceklerine gönülden inandığımız futbolcularımıza evlerinde ki gibi bir ortamı oluşturduk. Kulübümüz tesislerinde 24 futbolcu, 3 teknik kadro konaklamaktadır. 1 kulüp müdürü, 1 malzeme sorumlusu, 1 masör ve 1 de lojman sorumlusu olarak 4 personel görev yapmaktadır. 2 yönetim kurulu üyemiz ise futbol şube sorumluları olarak her daim tesislerimizde koordinasyonu sağlamaktadır.

Gençlere sahip çıkacağız!

Çorluspor 1947 spor kulübü olarak uzun vadede takımızı profesyonel liglere çıkaracak bir yapının temel taşlarını oluşturuyoruz. Tesisleşme ve alt yapı önceliklerimiz arasında yer alacak. Çorlu`ya, Çorluspor 1947 futbol takımımıza yakışır nitelikte projeler ortaya koymaya devam edeceğiz. Gençlere önem vereceğiz. Alt yapı takımlarımızı oluşturarak Çorlumuz da ki yetenekli çocuklara sahip çıkacağız. Bizler şahsım ve yönetim kurulum olarak aldığımız bu önemli sorumluluğun farkındayız. Çorlu için Çorluspor 1947 futbol takımımız için elimizi, gövdemizi taşın altına koymayı şeref ve onur biliyoruz.

Allah`ın izni ile 12 Eylül tarihi saat 12.30 `da Çorlu General Basri Saran stadında sezonun ilk maçına çıkacağız. Bu vesile ile siz sayın davetlilerimizi tribünlerde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Bugün burada düzenlediğimiz tanışma ve dayanışma kahvaltı programımıza katılan çok değerli protokol üyelerimize, oda başkanlarımıza, kulübümüze emek vermiş geçmiş dönem başkanlarına, takımımızın her daim yanında olan ve haberleri ile bizlere destek veren basın mensuplarımıza Ve son olarak takımımızın 12. Gücü olan taraftarlarımıza teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

HABERİN VİDEOSU

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04