DÜĞÜN DEĞİL BAYRAM DEĞİL ENİŞTEM BENİ NEDEN ÖPTÜ

DÜĞÜN DEĞİL BAYRAM DEĞİL ENİŞTEM BENİ NEDEN ÖPTÜ

Memleket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Bora Küçükçetin ve partililer tarafından organize edilen Milletvekillerinin il başkanlığı ziyareti programında Yalova Milletvekili Özcan Özel, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi gündeme dair sorularımız yanıtladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’un haleleşme çağrısı konusundaki sorumuza milletvekilleri Çelebi ve Özel; “Geçmişte demek ki baya büyük suçlar günahlar işlemiş bu gün halelik istiyor. Düğün değil bayram değil eniştem beni neden öptü sözü akıllara geliyor. Atatürk düşmanlarını partiye doldurup sonra helallik istemek akıllara zarar bir konu. Peki Kılıçdaroğlu Atatürk’ten de helallik isteyecek mi” dediler.
Memleket Partisi Milletvekilleri bir dizi ziyaret için Tekirdağ’a geldi. Tekirdağ İl Başkanlığında, İl Başkanı Bora Küçükçetin’in önderliğinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Yalova Milletvekili Özcan Özel, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ve Karabük Milletvekili Dr.Hüseyin Avni Aksoy gazetecilerin sorularını cevapladı.
M.ALİ ÇELEBİ; FETÖ KILIK DEĞİŞTİRİP DEVLETİN KURUMLARINA SIZIYOR
Memleket Partisi Tekirdağ İl Başkanlığını ziyaretinde basın mensuplarının gündeme dair soruların yanıtlayan İzmir Milletvekili ve aynı zamanda Fetö terör örgütünün yıllarca kumpaslarına maruz kalıp büyük bedel ödeyen isimlerden birisi olan Mehmet Ali Çelebi, Fetö yapılanması ile ilgili olarak sorduğumuz soruya çok önemli ihbar niteliğinde verdiği cevapta; “15 Temmuzdan sonra Fetö terör örgütü büyük bir darbe yedi bu açıkça ortada. Maalesef kendini gizlemiş olan Fetö mensupları Kılık değiştirerek devletin bir çok kurumlarına sızmaktadırlar” dedi.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun helalleşme çağrısı konusunda görüşlerini sorduğumuz Milletvekili Çelebi çok manidar bir cevap vererek; “Sayın Kılıçdaroğlu bizimle neyin helalleşmesini yapacak. Bir sürü bölücü, ayrılıkçıları ve Atatürk düşmanlarını partiye doldurup bizleri partiden uzaklaştırdığı için mi bizimle helalleşmeyi düşünüyor. Atatürk’ün adını bile ağzına almayanları partiye doldurarak kimden ne helalliği istiyor. Kılıçdaroğlu Atatürk ile de helalleşecek mi acaba. Bizden nasıl helallik isteyecek” dedi.
ÜLKEDE TEK ADAM İKTİDARI OLUNCA SONUÇ BU OLUYOR
Memleket Partisi, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirerek; “Ülke tek adam rejimine girince sonuç ortada. Çiftçi, esnaf, emekli, çalışanın durumunu hepimiz görüyoruz bir Ak Parti ve sayın Cumhurbaşkanı görmüyor. 2002 de icra dosyası sayısı 2 Milyonken, bu gün 22 Milyonu geçti. Eğitim de eşitsizlik var. ÖSS de başarıya giren ilk 5 Bin öğrenci özel okul mezunu. Ülkede hukuk düzeni diye bir şey kalmadı. Sağlık da deseniz parası olana var, parası olmayan sağlık hizmeti alamıyor. Türk parasının değeri her geçen gün eriyor. Ben ekonomist değilim. Bu gerçekleri görmek için de ekonomist olmaya gerek yok. Siyaset deseniz parası olan yapıyor ve ülkede Liyakat diye bir şey kalmamış. Gıda sektörüne baktığınızda koskoca ülkede gıda sektörü yandaşların elinde. Biz partimizi bu güne kadar bir çok haksızlıklara göğüs germiş, bu ülkede işkencelerden geçmiş inanan insanlardan aldığımız güçle partiyi kurduk. Bizde genel başkanı üyelerimiz seçer. Hiçbir ittifaka girmiyoruz. Sloganımız ne Cumhur, ne de Millet, tek yol Memleket. Bizim iktidarımızda kimse ikinci bir vatan aramasın. Toplumun her kesimini sevgi ve saygı ile kucaklayıp güçlü Türkiye’yi hep birlikte oluşturacağız. Memleket Partisi olarak biz devrim yaptık” dedi.
KILIÇDAROĞLU GEÇMİŞTE BAYA FAZLA GÜNAH İŞLEMİŞ
Memleket Partisi Yalova Milletvekili Özcan Özel’de sorularımıza verdiği cevapta CHP liderini “Ti” ye alan bir konuşmayla şu cevapları verdi; “Benim bildiğim helalleşmek iki türlü olur. Birisi insan öldüğünde İmam cenazede kişi adına helallik ister. Diğerinde de bir kişi Hacca giderken helallik ister. Sayın Kılıçdaroğlu durup dururken bu helalleşme konusunu neden çıkardı anlamadım. Düğün değil, bayram değil, eniştem beni neden öptü deyimi aklıma geliyor. Sayın Kılıçdaroğlu demek ki geçmişte çok büyük günahlar işlemiş ki, çıkmış bu gün helallik istiyor” dedi.

Memleket Partisi Milletvekilleri İl Başkan Bora Küçükçetin ve parti yöneticileri ile birlikte, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Cengiz Günay, Avukatlar Barosu ile Muharip Gaziler Derneği ziyaret edildi.
“Ne Cumhur ne Millet tek yol Memleket” sloganı ile erken seçim beklemedikleri ancak seçime hazır oldukları mesajı verildi.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

HABER İLE İLGİLİ VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ.

https://fb.watch/9EteokZHUJ/

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00