CÜNEYT YÜKSEL ENGELLİ VATANDAŞA KONTEYNER EV TAHSİS ETTİ

CÜNEYT YÜKSEL ENGELLİ VATANDAŞA KONTEYNER EV TAHSİS ETTİ

Süleymanpaşa Belediyesi, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların her ihtiyacına koşmaya devam ediyor. Barbaros’ta yıkılmak üzere olan bir evde yaşayan yaşlı vatandaşa da konteynır konut tahsis edildi. Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel; “Bir hayır duası bizim en büyük motivasyonumuzdur” dedi.
HARABEDE YAŞAYAN ENGELLİ VATANDAŞA KONTEYNER EV
Barbaros’ta yıkılmak üzere olan harabe benzeri bir evde yaşam mücadelesi veren engelli vatandaşın evi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkılarak, yerine modern konteynır ev konuldu. Evin tüm tesisat bağlantıları da yapılarak vatandaşa teslim edildi.
Yüzde 60 fiziksel engelli olan vatandaşın yaşadığı kerpiç evin yerine 2 oda, mutfak, banyo ve tuvaletten oluşan yaklaşık 35 metrekarelik bir yaşam alanına sahip konteynır ev yerleştirildi, arsa tamamen temizlenerek, yürüyüş yolu ve çevre düzenlemesi ile birlikte vatandaşın mağduriyeti giderilmiş oldu.
Evi oturulacak durumda olmayan vatandaşların barınma ihtiyaçlarının karşılanması için başlatılan projenin süreceği ifade edilirken, söz konusu konteynerlerden şimdilik dört adet üretildiği belirtildi.
YÜKSEL: HAYIR DUA BİZİM EN BÜYÜK MOTİVASYON KAYNAĞIMIZDIR
Süleymanpaşa’da yaşayan her vatandaşın yardımına koşmayı görev bildiklerini ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Barbaros’ta engelli bir vatandaşımızın yaşanmaz durumdaki evini kaldırıp yerine her ihtiyacını kolayca giderebileceği modern bir konut yerleştirdik. Bizler 7’den 70’e her vatandaşımıza hizmet etme sevdasıyla yola çıktık. İhtiyaç duyan her vatandaşımızın yardımına koşmayı görev bildik. Bu anlayışla gece gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Bizim için bir hayır dua en büyük motivasyon kaynağıdır,” açıklamasında bulundu.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00