BİRLİK BAŞKANLIĞI SİNYALİNİ VERDİ

BİRLİK BAŞKANLIĞI SİNYALİNİ VERDİ

Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevini 42 yıldır sürdüren Feyzullah Aktepe, hafta sonu yapılan oda kongresi sonrasında, kamuoyunun merakla beklediği Tekirdağ Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı için aday olup olmayacağı yönündeki soruları yanıtladı. Aktepe; “Bu konuda Çorlu’da bulunan 8 Oda Başkanı ve yönetimiyle istişare ederek karar vereceğim” dedi.

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda gerçekleştirilen, Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası kongresine tek liste ile giren Feyzullah Aktepe tekrar 160 oyun tamamını alarak yeniden başkan seçildi. 839 delegenin bulunduğu kongrede 160 oy kullanıldı. Tekirdağ Birlik Başkanlığı için adı geçen Feyzullah Aktepe konuyla ilgili olarak kongre sonrasında yaptığı açıklamada; “Mayıs ayında yapılacak olan Birlik seçimlerine Çorlu’da bulunana 8 Oda başkanı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapıp, konuyu istişare ettikten sonra kamuoyuna net bir bilgi vereceğim. Burada Oda başkanlarımızın ve yönetimlerinin şahsıma gösterecekleri teveccüh sonrasında ortak görüşlerimizi sizlerle paylaşacağız” dedi.

 

Üyelerime Teşekkür ederim!

 

Kongre sonrasında üyelerine bir teşekkür mesajı veren Aktepe; “Tüm üyelerimize teşekkür ederim. Hepsine bize yeniden görev verdikleri için minnettarım. Şahsım ve yönetimime vermiş oldukları destek ve teveccüh beni çok memnun etti. Bütün üyelerimize aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyor, teşekkürlerimi sunuyorum. Hepisine gönül dolusu sevgilerimi iletiyorum” dedi.

 

Yeni yönetim belirlendi!

 

Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimine yedek listede Ekin Gazetesi sahibi Nilgün Pehlivanoğlu dikkat çekerken, yönetim şu isimlerden oluştu.

 

Asil Üyeler: Fethi Şanal, Fevzi Saçar, Ersin Akdağ, İrfan Tümen, Sedat balçık, Aygün Öztürk.

 

Yedek Üyeler: Nilgün Pehlivanoğlu, Erol Şekerci, Hüsrev Çakırlı, Önder Uçum, Ayfer Işıldak, Serkan Utaş, Mehmet Ali Süren.

 

Denetleme Kurulu Asil Üyeler: Süleyman Hashan, Zeki Güler, Ünal Etçi.

 

Yedek Üyeler: Murat Turna, Hasan Toker, Murat Çalışal

 

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 



Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04