MAHALLEME HİZMET ETMEK İÇİN ADAYIM

MAHALLEME HİZMET ETMEK İÇİN ADAYIM

30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri`nde Nusratiye Mahallesi`nden muhtar adayı olan Osman Barış, 25 yıldır ikamet ettiği Nusratiye Mahallesi`ndeki sorunları bildiğini ve bu sorunların giderilmesi adına katkı verebilmek için muhtar adayı olduğunu söyledi.

 

1965 Çorlu Karamehmet Köyü doğumlu olduğunu belirten Osman Barış: “Türk Telekom emeklisiyim. 30 yıl boyunca Türk Telekom`da görev yaptıktan sonra emekli oldum. 25 yıldan bu yana Nusratiye Mahallesi`nde ikamet ediyorum. Mahalleme hizmet etmek için adayım. Mahalle sakinlerinin desteğini bekliyorum” dedi.

 

Seçim için destek istediği vatandaşlarla tek tek görüştüğünü de sözlerine ekleyen Muhtar Adayı Osman Barış: “Nusratiye Mahallesi`nde 25 yıldır ikamet ediyorum. Mahallenin genel sorunlarını yakından biliyorum. Önceki görevim nedeniyle de mahallenin hemen her sokağını biliyorum. Seçim çalışmaları kapsamında görüştüğüm kişilerden de sorunlara ilişkin bilgiler alıyor, istekleri, beklentileri dinliyorum. Tüm bu sorunların çözümü için muhtar adayıyım” diye konuştu.

 

Nusratiye Mahallesi Muhtar Adayı Osman Barış, aza listesinde ise Ali İşcan, Rafet Beyazıt, Ali Çıtır ve Ahmet Çakır`ın yer aldığını sözlerine ekledi.

 

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 



Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04