BULGARİSTAN SEÇİMLERİNİN KİLİT İSMİ

BULGARİSTAN SEÇİMLERİNİN KİLİT İSMİ

Bulgaristan da yapılacak olan genel seçimler Çorlu, Trakya bölgesi ve Türkiye nin bir çok yerinde dikkatle takip edilirken, Bulgarstan’ın önemli partilerinden iktidarın en güçlü partilerinden birisi olan, (DPS) HÖH Yeni başlangıç Tekirdağ temsilcisi, Tekirdağ İl Başkanı, Gülşen Müstecep henüz 8 günlük İl Başkanı olmasına rağmen yaptığı çalışmalarla tüm dikkatleri üzerine toplayarak, Bulgaristan genel seçimlerinin Trakya ve Türkiye de ki ayağında kilit isimlerden birisi oldu.


Sandık görevlileriyle bir toplantı yapan, (DPS) HÖH Yeni başlangıç Tekirdağ temsilcisi, Tekirdağ İl Başkanı, Gülşen Müstecep, 27 Ekim Pazar günü yapılacak olan Bulgaristan genel seçimleri öncesinde tüm enerjisiyle seçimler için çalışıyor. Gösterdiği başarılı performansla sadece ataması yapılalı 8 gün olmasına rağmen Çorlu ve bölgede yaşayan Bulgaristan göçmeni vatandaşların büyük saygınlığını kazanan Gülşen Müstecep, DPS adına çalışmalarını sürdürürken, Bulgaritan seçimleri için kilit isim olmasıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.


HİÇ BİR GÜÇ BİZİ YOLUMUZDAN ALI KOYAMAYACAK
Başkan Gülşen Müstecep, yaptığı açıklamada; “seçim öncesi sandıklarda görev yapacak arkadaşlarımızla toplantı yaptık. Çorlu Rumeli Şeyhsinan ve Havuzlar mahallelerinde toplam 9 tane sandık kurulacak. Ergene İlçemiz, Sağlık Mahallesinde 4, sandık, Ulaş mahallesinde 1 Marmaracık Mahallesinde 1sandık kurulacak. Tüm soydaşlarımızı oy kullanmaya davet ediyorum. Hiçbir güç bizi çıktığımız bu yoldan alı koyamayacak. İnanıyor ve güveniyoruz. Partimiz başarılı olacaktır. Hiçbir zorluk bizi yıldıramaz” dedi.
Haber: Abdurrahyim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04