ERGENE DE MHP YE BÜYÜK KATILIM

ERGENE DE MHP YE BÜYÜK KATILIM

 

Milliyetçi Hareket Partisi Ergene İlçe teşkilatında görkemli bir tören gerçekleştririldi. İlçe Başkanı Nihat Arslan partiye 30 kişinin katıldığını ve rozet takma töreni düzenlendiğini açıkladı. Ayrıca İYİ Parti kurucu üyelerinden Mehmet Canlı ve İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Levent Kalkan yuvaya döndü. MHP İlçe Başkanlığının yeni yönetiminde yer aldılar. Nihat Arslan kurucu yönetim kurulu başkanlığı yetkisini de Genel Başkan Devlet Bahçeli imzasıyla aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ergene İlçe Başkanlığı tarafından partilerden istifa ederek MHP’ye katılan yeni üyelere rozetlerini MHP Ergene İlçe Başkanı Nihat Aslan taktı.
MHP Ergene İlçe Başkanı Nihat Aslan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Ülkücü ülkücünün kurdu değil yurdudur” diyen her kardeşimle, sadece kapımızı değil, gönlümüzü de açıyorum” dedi.

Üyelik işlemlerinin ardından MHP Ergene İlçe Başkanı Nihat Aslan yaptığı açıklamada; Alparslan Türkeş’in emaneti, Ülkücü Milliyetçi Hareketin kutlu sancağı üç hilalin altına, Türk milletinin kalesi Milliyetçi Hareket Partimize dönen arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum.
Başkan Aslan; Milliyetçi Hareket Partimize büyük bir ilgi var. Türk Milliyetçilerinin, Ülkücü hareketin bir olma, birlik olma günüdür. Gün, gönül gözüyle bakma günü; zaman, ortak hissiyat ve değerler etrafında kenetlenme, Üç Hilalin altında toplanma zamanıdır. Türk ve Türkiye Yüzyılında MHP Genel Başkanı, Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin, ‘Ülkücü Ülkücünün kurdu değil yurdudur diyen her kardeşimle, sadece kapımızı değil, gönlümüzü de açıyorum’ davetine evet diyen kardeşlerimize hoş geldin diyorum. Hayırlı Olsun ” ifadelerini kullandı.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04