MEVLİDKANDİLİ’NDE ANLAMLI DAĞITIM

MEVLİDKANDİLİ’NDE ANLAMLI DAĞITIM

Marmaraereğlisi Belediyesi, Mevlid Kandili münasebetiyle ilçedeki vatandaşlara anlamlı bir destek sundu. Mevlid Kandili nedeniyle, simit, seccade, gül suyu ve tesbihlerin bulunduğu paketler özenle hazırlanarak, Marmaraereğlisi’nin 28 camiinde kurulan stantlarda vatandaşlarla buluşturuldu.


Belediye Başkanlığı koordinesinde eş zamanlı dağıtılan ürünler, belediye meclis üyeleri tarafından ilçenin 10 mahallesinde bulunan 28 cami önünde vatandaşlara ikram edildi. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter’insevgi ve selamlarını ileterek dağıtım yapan ekipler, vatandaşların MevlidKandili’ni kutladı. Vatandaşlar da, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin sembolü olan kandillerde de kendilerini düşünen ve yanında olan Marmaraereğlisi Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler.


Başkan Onur Bozkurter yaptığı açıklamada ‘’Peygamber Efendimiz’in doğduğu bu mübarek gecede, kıldığımız namazlar ve ettiğimiz dualar kabul olsun. Tüm Marmaraereğlisi halkının Mevlid Kandili mübarek olsun. İlçemizdeki 28 camimizin tümünde Kandil Simidi, Gül Suyu, Seccade ve Tesbih dağıtarak bu anlamlı gecede hep birlikte hayırda bulunduk. Bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz’’ İfadelerini belirtti.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04