KOŞABİLİYORSAN KOŞ ETKİNLİĞİNE BÜYÜK İLGİ

KOŞABİLİYORSAN KOŞ ETKİNLİĞİNE BÜYÜK İLGİ

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde her yaştan vatandaş “Koşabiliyorsan koş” etkinliğine büyük ilgi gösteriyor. Ulusal Spor Projeleri Kapsamında 7’den 70’e ‘’Koşabiliyorken Koş’’ Etkinlikleri Yapılmaya Devam Ediyor.
Ergene İlçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Ulusal Spor Projeleri kapsamında 7’den 70’e “Koşabiliyorken Koş” projesi kapsamında Ulaş Futbol Sahasında Uzman Antrenör Ozan Bayram’ ın eşliğinde sporcu öğrencilere,vatandaşlara etkinlik ile düzenli fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılması, daha çok spor yapan hareketli bir nesil yetiştirilmesi, çeşitli spor branşlarıyla tanışması ve spor kültürünün oluşturulması amacıyla faaliyetler yapılmaya devam ediyor.


Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı’ya Spor Uzmanı Mehmet Akif Özdemir eşlik etti. İlçe Gençlik Spor Müdürü, Şenol Doğramacı faaliyetleri yakında takip ederek katılımcılarla sohbet etti. Faaliyetler esnasında katılımcıların eğlenceli ve keyifli zamanlar geçirdiği dikkatlerden kaçmadı. Başarılı çalışmalarıyla her kesimini büyük taktirini toplayan Ergene Kaymakamı, Kaymakamı Kadir Duman yapılan faaliyetlerden dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04