LİGDE KALMA YOLUNDA HAYATİ GALİBİYET

LİGDE KALMA YOLUNDA HAYATİ GALİBİYET

Tekirdağ ilinin futbolda ki tek profesyönel takımı Ergene Velimeşe spor, ligde kalma yolunda hayati öneme sahip 3 puanı Giresun deplasmanından aldı. Ergene Velimeşespor Giresun deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı Eynesil Belediyesspor 0 – 3 Ergene Velimeşespor, Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak’ın geçtiğimiz hafta ilk ziyaretini kulübe gerçekleştirip destek sözü vermesinden sonra takımda morallerin yüksek olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor Giresun deplasmanında oynadığı maçta Eynesil Belediyespor takımını ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 – 0 mağlup ederek hanesine 3 puan daha yazdırdı ve derin bir nefes alarak bitime iki hafta kala küme düşme hattının dışına çıktı.

Eynesil Belediyespor ile Ergene Velimeşespor takımları arasında Eynesil İlçe Stadında oynanan maçta İstanbul bölgesi hakemlerinden Muhammed Ömür düdük çalarken yardımcılıklarını yine İstanbul bölgesinden İsmail Semih İleri ile Ahmet Şen yaptı. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak da Sinan Demir görev aldı.
Ergene Velimeşpor iki takım için de kümede kalma adına son derece önem taşıyan maça kalede Boğaçhan, savunmada Burak, Okan, Mert Er, İbrahim, orta alanda Yusuf, Akif, Kadir, Mertcan ve Fatih ileri uçta ise Mert Efe dizilişi ile başladı.

İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısına daha hızlı ve istekli başlayan Ergene Velimeşespor 57. dakikada kaptan Fatih, 67. dakikada Okan ve oyuna ikinci yarıda Yusuf Yağcı’nın yerine dahil olan Mete Karahan’ın 70. Dakikadaki golleri ile 3 – 0 kazandı.
İki takımın da 27 puanla başladığı maçı 3 – 0 kazanan Ergene Velimeşespor puanını 30’a yükselterek 15 takımlı grubun 11. Sırasında küme düşme hattının dışında yer alırken rakibi Eynesil Belediyespor takımını küme düşme hattının içinde bıraktı. İki takım arasında ligin ilk yarısında Velimeşe’de oynanan maçı Eynesil Belediyespor 4 – 3 kazanmıştı. Rakibinden Rövanşı 3 – 0’lık skorla alan Ergene Velimeşespor bu sonuçla ligin sonunda olası puan eşitliği durumunda ikili averajda da rakibine üstünlük kurmuş oldu.
26 maç sonunda 30 puanla 11. sırada yer alan Ergene Velimeşespor gelecek hafta 21 Nisan 2024 Pazar günü Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda 29 puanla 12. sırada bulunan Amasyaspor takımını konuk edecek.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04