MARMARAEREĞLİSİ’NDE ONUR’LU YOLCULUK BAŞLADI

MARMARAEREĞLİSİ’NDE ONUR’LU YOLCULUK BAŞLADI

Yerel seçimlerde Tekirdağ bölgesinin en büyük heyecanın yaşandığı yerlerden birisi olan Marmaraereğlisi’nde ONUR’lu yolculuk başladı. CHP adayı Mustafa Onur Bozkurter 5916 oy alarak en yakın rakibi Ak Parti adayı Hikmet Ata ya 1051 oy fark atarak seçimi kazandı. Seçim çalışmalarına ta 2.5 yıl önce “Onur’lu yolculuğa var mısınız” sloganıyla yola çıkan Onur Bozkurter, ilk günden son saniyeye kadar son derece kibar, centilmence herkesi kucaklayan ayrıştırmayan bir politika izleyerek seçimi kazanmayı başardı.

Marmaraereğlisi’nde ONUR’lu yolculuğun başlangıcı yıllar öncesine dayanıyor. Henüz ortada bir seçim süreci dahi yokken yaklaşık 2.5 yıl önce resmen seçim startını vererek kapı kapı gezmeye başlayan Onur Bozkurter, Yabancı burada tutmaz gibi söylemlere asla boyun eğmeden ata toprağım dediği Sultanköy den olduğunu asla insan ayrımı yapmadan herkesi kucaklayacağı sözü vererek seçim startını verdiği ilk günden son ana kadar kimseye çamur atmadı. Kimseyi ayrıştırmadı. Kimseyle polemiğe girmediği gibi rakiplerini her mitinginde alkışlattı, onları onura etti.

ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMADINDA BÜYÜK VEFA ÖRNEĞİ GÖSTERDİ

CHP den Marmaraereğlisi Belediye başkan Aday adaylığını ilk açıklayan hatta ilçe de resmi olarak aday adaylığını resmen ilk açıklayan isim Onur Bozkurter, daha ilk andan itibaren halkın semapatisini kazandı. Herkes kavgacı bir politika ve konuşmalar beklerken ilk aday adaylığı açıklamasında konuşmasına İlçenin ilk kurulduğundan bu güne kadar ki tüm belediye başkanlarının isimlerini teker teker anons edip hepsine saygılarını sunduktan sonra hayatta olmayan eski belediye başkanları için rahmet dileyip, hayatta olan ve hala görevde olan Hikmet Ata için de tüm kalabalığa rica edip  kendilerini alkışlatıp hayırlı uzun ömür dileklerini iletip hepsine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek büyük bir vefa gösterisi ile resmi olarak startı vermişti.

31 Mart akşamı sandıkların açılmaya başlamasıyla birlikte Marmartaereğli’sinde tarihi bir gece yaşanmaya başlandı. “Gençler kazanacak” söylemiyle her mitinginde gençliği ön plana çıkartan Onur Bozkurter Marmaraereğlisi nin yeni belediye başkanı oldu. 25.008 seçmenin yer aldığı Marmaraereğlisi ilçesinde, 19.331 oy kullanıldı. 18.348 oy geçerli sayıldı. 5.916 oyla %32.24 lük bir başarı elde eden Bozkurter Yeni belediye başkanı seçildi. Ak Parti adayı Hikmet Ata, 4.865, Memlekeet partisinden Mithat Soylu da 3614 oy aldı.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04