ERGENE MÜGE YILDIZ TOPAK İLE TARİH YAZDI

ERGENE MÜGE YILDIZ TOPAK İLE TARİH YAZDI

Ergene 2024 Yerel seçimlerinde Ak Parti Cumhur İttifakı Belediye Başkanı seçilen Müge Yıldız Topak ve ekibi ile birlikte tarih yazdı. 10 Yıldır Ergene’yi yöneten, Rasim Yüksel’e 2029 oy fark atarak seçimi kazandı. Müge Yıldız Topak bu başarısıyla Ergene’nin ilk kadın Belediye Başkanı olarak tarihe geçti.

DİĞER VİDEO YU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sandıkların açılmaya başlamasıyla birlikte heyecanın zirve yaptığı Ergene de, seçim sonuçlarının gelemeye başlamasından sonra Ak parti Ergene İlçe teşkilatında büyük bir sevinç başladı. İlçe Başkanı Hasan Şen, MHP Ergene İlçe Başkanı Nihat Aslan, Eski Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün ve kalabalık partili gurubu, Cumhur İttifakı temsilcileri seçim sonuçlarını birlikte takip ettiler.

Gecenin ilerleyen saatlerinde seçim sonuçlarını gelmesinden sonra Ak Parti Ergene ilçe teşkilatında büyük bir sevinç ve coşku yaşanmaya başladı. Belediye başkanı seçilen Müge Yıldız Topak’ın parti binasına gelmesinden sonra sevinç ve coşku zirve yaptı. Aşırı sevgi gösterilerinden dolayı Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak Parti binasına girmekte bir hayli zorlandı. İlçe Başkanlığı makamında kısa bir teşekkür konuşması yapan Müge Yıldız Topak partililerle bolca hatıra fotoğrafı çektirdi, verdikleri tüm sözleri yerine getireceklerini ifade etti. İlçe Başkan Hasan Şen’in sevinç gözyaşları dikkatlerden kaçmazken yaşadığı rahatsızlığa rağmen seçim çalışmalarında bir saat bile ara vermeyerek büyük bir fedakarlık örneği göstermesi partili partisiz herkesin büyük taktirini ve sevgisini kazandı. Kadın Kolları Başkanı Sümeyye Temelci nin de seçim süreci boyunca gösterdiği performans ve çalışma büyük taktir topladı.

Ergene de 51.846 seçmenden 42.089 u sandığa gitti. 39.950 oyun geçerli sayıldığı seçimde Cumhur İttifakı Ak Parti adayı Müge Yıldız Topak 18.214 oy alırken en yakın rakibi CHP adayı Rasim Yüksel 16.815 oy aldı. İYİ Parti adayı Bora Küçükçetin se beklenen oyu alamayarak %3.20 ile 1280 oy aldı.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04