CHP Lİ TACİZCİ BAŞKAN HAKKINDA SON DAKİKA GELİŞMESİ

CHP Lİ TACİZCİ BAŞKAN HAKKINDA SON DAKİKA GELİŞMESİ

Alın teriyle parasını kazanmaya çalışan, kendi kızından dahi küçük olan Gazeteci Z.E.K isimli gazeteci kıza yaptığı iğrenç tacizle, ortaya dökülen SEKS kaseti ve trilyonluk yolsuzluklarıyla namı tüm Türkiye’ye yayılan, Yıllarca FETÖCÜ Savcı Hakimler tarafından korunan, fakat Cumhuriyet Savcılarının hiç birinin dokunamadığı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in CHP genel merkezinde bekleyen DİSİPLİN soruşturması dolayısıyla Büyük Kurultay delegesi yapılmadığı, CHP Tekirdağ Milletvekillerinin hala destek vermeye devam ettikleri öğrenildi.

CHP nin gene büyük kurultayı öncesinde yapılan Tekirdağ l kongresinde Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in Kongre delegesi yapılmadığı ortaya çıkmıştı. L genelindeki neredeyse tüm Belediye başkanları Kongre delegesi yapılmasına rağmen Ergene de İki dönemdir Belediye Başkanı olan Rasim Yüksel’in Büyük Kongre delegesi yapılmaması dikkat çekmişti. CHP genel merkezinden sızan kulis bilgilerine göre Rasim Yüksel’in Taciz, SEKS kaseti, bir çok yolsuzlukları ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Cebeci nin 16. Haziran 2023 tarihinde Çorlu Cumhuriyet Savcılığına giderek Belediyede yaşanan bir çok konudaki yolsuzluklar hakkında suç duyurusunda bulunmuş olmasından dolayı CHP genel merkezi tarafından hakkında disiplin soruşturması açıldığı ve hala devam ettiği şeklinde sızan kulis bilgileri gündeme bomba gibi düştü. Rasim Yüksel hakkında CHP genel merkezindeki Disiplin sürecinin hala devam ettiği de kulis bilgileri içinde yer alıyor.

ÜÇ TANE TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ ISRARLA NEDEN DESTEKLİYOR

Başta CHP de saltanat kuran 7. Dönem Milletvekilliği yapan ve bölgeyi şahsi çıkar ve egoları le yönetmek çin kendine mutlak bağlı isimleri yıllarca belediye başkanı ve partinin çeşitli kademelerinde yönetici olarak tutan Faik Öztrak ve CHP nin diğer Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Nurten Yontar’ın genel merkezde ısrarla hala Rasim Yüksel’i Ergene den Belediye başkan adayı yapmak için ısrar ettikleri yönündeki bilgiler parti tabanı tarafından sert tepkilerle karşılandığı gibi genel merkezde de ciddi şekilde tepkilere yol açtığı gelen kulis bilgilerinin içinde yer aldı. Rasim Yüksel’in Ekrem İmamoğlu ile çektirdiği fotoğrafını sosyal medya sayfasında kurultaydan sonra profil resmi yapması da dikkat çekerken, Rasim Yüksel’in Ekrem İmamoğlu na ulaşıp kendini aday yaptırmak için İmamoğlu nun çok yakını olan Karadeniz li iş insanlarını ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ü devreye soktuğu da diğer kulis bilgilerinin içinde yer alıyor. CHP Tekirdağ Milletvekillerinin genel merkez de ısrarla  Rasim Yüksel’i desteklediği yönünde bilgler doğruysa soruyoruz; Yıllarca Fetö terör örgütü üyesi Savcı Hakimler tarafından korunan, SEKS kaseti ortalıklarda gezen, Tacizleriyle Türkiye de nam yapan yolsuzlukları  herkes tarafından bilinen ve kendi Başkan yardımcısı Mehmet Cebeci tarafından Savcılığa bir çok belgesiyle şikayet edilmiş birisini niçin Ergene de aday yapmak için uğraşırsınız.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04