KOLTUK KAPALIM DİYE ADAY OLMADIK

KOLTUK KAPALIM DİYE ADAY OLMADIK

 

Çorlu CHP den Belediye Başkan A.Adaylığını açıklayan, geçtiğimiz yıllarda Çorlu Belediye Meclis üyeliği görevini yaparken gördüğü yanlışlar yüzünden dik duruş örneği göstererek istifa eden Yüksek Mimar Fatma Gürel, Çorlu Belediye Başkanlığına A.Adaylığını resmen açıkladı. Gürel; “Biz bir koltuk kapalım diye aday olmuyoruz. Hizmet etmek için aday oluyoruz” dedi.

Çok nezih ve güzel bir ortama sahip olan Limon Kabuğu Kafe Restoran da basın mensupları ile bir araya gelen Fatma Gürel, yaptığı açıklamada; Yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi içindeyim. Daha çok sosyal sorumluluk alanlarında görev aldım. Hepiniz biliyorsunuz ki, yaklaşık 10 yıl Meclis üyesi olarak hizmet verdim. Ama elimizi taşın altına koymak yetmiyor. Bütün bedenimiz taşın altına koymak gerekiyor. Karar verici olmadan olmuyor. Bu nedenle yola çıktım.

Çocukluk ve gençlik yıllarımda Almanya da yaşadım. Avrupa kentlerini de planlayan insanlarsa, bizde neden olmasın diyorum. Mesleğimi çocuk yaşlarda kentleri planlama üzerine seçtim. Ancak yaşayarak gördüm ki, iyi planlama yetmiyor. Karar verici olmak gerekiyor. Bunun da yolu siyasi sorumluluktan geçiyor. Yaşadıklarım bana siyasette gönüllülük olmayınca kaliteli hizmetinde gerçekleşmediğini gösterdi. Ben bu işin gönüllüsüyüm.

Halka hizmet ederken beklediğimiz yalnızca onların mutlu, sağlıklı, kaliteli ve güvenli bir çevrede yaşamalarını sağlamak olmalıdır. Bu şehrin sorunlarını biliyorum. Kent olması için çözümlerin karar vericisi olmak istiyorum. Burada yaşıyorum, buraya hizmetin bir borç olduğu bilincindeyim. Bu işleri gerçekleştirecek yetenekte miyim? Çoğunuzla tanışıyoruz, kentimin insanı da beni tanır. Eğitimim, bilgim, görgüm, donanımım ve birikimim bu zoru başarmaya yetecek seviyede olduğunu düşünüyorum. Hizmet alanındaki bu yarışta Çorlu’nun Halkçı bayrağını sizin sevgi ve gönülden desteklediğinizle devralmak istiyor ve diyorum ki “Zoru başarırız,İmkansız biraz zaman alır” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04