ÇORLU DA ORTALIK KARIŞTI

ÇORLU DA ORTALIK KARIŞTI

Çorlu Belediye Meclis Üyesi ve Personel A.Ş den aldığı yüksek maaşla gündemde olan İsmail Akar’ın sosyal medya da paylaşımının hemen ardından CHP Çorlu Gençlik Kolları üyelerinin yaptığı paylaşımdan sonra ortalık karıştı.

Çorlu Belediye Meclis Üyesi İsmail Akar sosyal medya sayfasında Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, CHP Çorlu yenin ilçe Başkan Cüneyt Akar ve belediye Meclis üyelerinin bir arada olduğu lüks mekanda ki yemek fotoğrafları paylaşarak; “Kocaman bi aileyiz. Ant olsun ki bu güzel ülkede yaşayan herkesin mutluluğu için çok çalışacağız ve başaracağız” şeklindeki paylaşımına CHP Çorlu Gençlik kolları resmi sosyal medya sayfasından imalı bir cevap vererek; “Aile pozumuzu yemeklerde, sofralarda değil, sokak da kapı kapı veririz. İl Gençlik Kollar başkanımız Okan Akın’ın katılımıyla Güç sende, senin elinde diyerek Esentepe mahallemizi bu gün bitirdik. Sokak da, Meydanda gençlik her yerde olacak” sözleriyle bir neyi İsmail Akar başta olmak üzere fotoğrafta bulunan Meclis üyelerine, Belediye Başkanına ve İlçe başkana önemli bir mesajı verdiler. Aldığımız duyumlarda CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar’ın Gençlik kolları üyelerine paylaşımı kaldırmalarını istediği, gençlerin de bunu kabul etmedikleri iddia ediliyor.

GENİŞ KATILIMLI BÜYÜK AİLESİ

Sosyal medya paylaşmada aile fotoğrafı verdiğini ima eden sayın İsmail Akar, öncelikle siz Belediye Personel A.Ş de ne iş yapıyorsunuz ve kaç lira maaş alıyorsunuz. Haftanın kaç günü işe gidiyorsunuz, kaç saat çalışıyorsunuz. Grevin eşiğine gelen işçileriniz ve emekçiler saatlerce çalışıp emeğinin karşılığını alamazken, siz ve Personel A.Ş den maaş alanlar haftada kaç gün çalışıyorsunuz.

Konu aileden açılmışken hazır hatırlatmak isteriz. Lütfen Belediye başkanı Ahmet Sarıkurt’a sorar mısınız cesaretiniz varsa tabi. PKK yandaşları ile şehitlerimizin kabri başında oturmak can ciğer olmak, Hırant Dink in katilleri başta olmak üzere Fetöcülere trilyonluk işleri adrese teslim vermek, Devletin sahte evraklarla trilyonlarca dolandırılmasına göz yummak geniş aile derken aileye PKK ve Fetö de dahil mi sormak istiyoruz. Hazır aileden açılmışken yine soralım yazalı 1.5 yıl oldu. Önerler mahallesindeki Toprak’lara ait yere Ahmet Sarıkurt ve meclis üyeleri trilyonluk imar rantını sağlarken Ak parti ve MHP. İYİ Parti den ses çıkmaması Ailenin ne kadar geniş olduğunu göstermiyor mu.

 

HANGİMECLİS ÜYESİ FAHİŞ FİYATLARLA DEZENFEKTAN SATTI

Aileden devam edelim. Çorlu Belediyesi ile ilgili skandallar ve yolsuzlukların haddi hesabı yokken, geçen yıl perde arkasında Çorlu Belediye Meclis üyesinin bulunduğu bir şirketten bahsediliyor. Bu şirket Çorlu Belediyesine fahiş fiyatlarla Dezenfektan, Maske ve temizlik malzemeleri sattığı iddia edilirken, daha ilginç olan, bu bahse konu firmanın Fatura seri numaralarına bakıldığında sadece Çorlu Belediyesine iş yaptığı, faturaların seri numaralarında örneğin Ocak ayı fatura seri no. 1. Şubat,2. Mart. 3 diye her aya ait faturaların seri numaralarının bir sonraki aya ait seri numaraları ile düzenli bir şekilde gittiği ve firmanın sadece Belediyeye iş yapmak için kurulduğu, bunun denetim komisyonunda ortaya çıktığı iddialarına rağmen, CHP, MHP ve Ak Partili meclis üyeleri tarafından örtbas edildiği iddiaları her geçen gün daha fazla konuşuluyor. Ak Partili bir meclis üyesinin büyük, lüks sitelerin Mütahtlerine giderek dükkanlarına İçki ruhsatı alacağını söyleyip rant peşinde koşması vs derken uzayıp giden kirli ilişkiler zinciri Siyasi partilerden ve yetkili kurumlardan hala bir ses çıkmaması çorlu da rant ailesinin ne kadar büyük bir aile olduğu resmen ortaya çıkmış oluyor.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00