ÇORLU BELEDİYESİNDEN VEGA HOSPİTAL’A TEŞEKKÜR

ÇORLU BELEDİYESİNDEN VEGA HOSPİTAL’A TEŞEKKÜR

Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt ve ÇBSK Başkanı Hasan Eligül, Özel Çorlu Vega Hospital’a spora verdikleri destlerden dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Çorlu’da sağlık alanında birçok başarılı işlere imza atan Özel Çorlu Vega Hospital, sosyal sorumluluk kampanyalarına verdiği desteklerle de adından söz ettirmeyi başarıyor.

Çorlu’nun spor alanında başarılı kulüplerindeni biri olan ÇBSK’ya sağlık sponsoru olan Özel Çorlu Vega Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Sağ, Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt ve ÇBSK Başkanı Hasan Eligül’ü ağırladı. Gerçekleşen ziyarette konuşan Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Çorlu’da sporun öncülerinden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Vega Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Sağ’ı ÇBSK Başkanımız Hasan Eligül’le birlikte ziyaret ettik. Kendilerine Kulübümüze verdikleri maddi manevi desteklerden dolayı Çorlu’muz adına teşekkür ediyorum” dedi. 

ÇORLU’DA KAZANDIĞIMIZI ÇORLU’YA VERMEKTEN GURUR DUYUYORUZ

Özel Çorlu Vega Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Sağ da gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Çorlu’da sağlık hizmetlerinde faaliyet gösteren bir kurum olarak Çorlu’da kazandığını Çorlu şehri ve Çorlu halkı ile paylaşma noktasında Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne yeniden sağlık sponsoru olmuştuk. 5 yıldır kulübümüzün tüm sporcularının sağlık kontrolleri hastanemiz bünyesinde yapılıyordu. Yeniden bu hizmeti verdiğimiz için mutlu ve gururluyuz. İnşallah takımımızı daha üst liglerde, sporcularımızı da alanlarındaki branşlarında başarıları göreceğimize inancımız tam.” ifadelerini kullandı.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04