BAŞKAN ATA BÜYÜK PROJE İÇİN  MÜJDEYİ VERDİ

BAŞKAN ATA BÜYÜK PROJE İÇİN  MÜJDEYİ VERDİ

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, bölgenin çehresini değiştirecek önemli projelerden birisi olan, Arka Deniz projesin 19 Mayıs 2023 de tamamlanıp hizmete açılacağını ifade etti. Başkan Ata tarihi dokunun ortaya çıkartılması için hayati öneme sahip olan  Perintos  kazılarının devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; 10 Ocak ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle Tekirdağ’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri onuruna kahvaltı düzenledi. Kasaba Restoran’da gerçekleşen buluşmada konuşan Başkan Hikmet Ata ‘’Sizlerle sürekli iletişim halinde olmayı dün olduğu gibi bugün ve sonrasında da sürdüreceğiz. Hep birlikte Marmaraereğlisi’ni geleceğe taşıyacağız’’ dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Tekirdağ’daki basın mensuplarını unutmayan Belediye Başkanı Hikmet Ata, gazetecilerin onuruna kahvaltı düzenledi. Marmaraereğlisi Kasaba Restoran’da, gerçekleştirilen kahvaltıda Belediye Başkanı Hikmet Ata başta olmak üzere, Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek, Bahattin Çavdar, yayın hayatına devam eden yerel gazete, televizyon, internet sitesi ve ulusal haber ajansları çalışanları katıldı.

Başkan Hikmet Ata basın mensuplarının gününü kutlayarak ‘’Davetimize teşrif eden siz değerli arkadaşlarımıza, dostlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah her günümüz böyle olur. Hep birlikte ilçemize katkı sağlıyoruz. İlçemizin sorunlarını birlikte çözüyoruz. Bizim göremediklerimizi bizlere gösteriyorsunuz. Dolayısıyla bizlere yol gösterici oluyorsunuz. Basın, sesimizi halkımıza duyurmada en önemli gücümüz. Sizler çalışmalarınızla toplumu aydınlatan birer ışıksınız. Siz ne kadar güçlü olursanız bizler de yolumuzu o kadar net görürüz. Bir anlamda siz bizim elimiz dilimiz ve sesimizsiniz. Göreviniz halkın bilgi almasını sağlamak. Bu görevi de yerine getirebilmeniz için biz elimizden geleni yapacağız.Her gün binlerce habere imza atarak, bunları toplumla buluşturan kamuoyuna yön veren gece gündüz demeden çalışan siz değerli basın mensuplarının gününü kutluyor ve başarılar diliyorum.’’ dedi.

Başkan Hikmet Ata konuşmasının devamında kentte tamamladıkları ve hayata geçirecekleri hizmet ve projelerden söz etti. Basın mensuplarının sorularının cevaplanması, hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından program son buldu.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04