ERGENE VELİMEŞESPOR DEPLASMAN BAŞARISI

ERGENE VELİMEŞESPOR DEPLASMAN BAŞARISI

Tekirdağ ilinin tek profesyonel futbol takımı olan, Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor, geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde Turgutlu spora yenilerek taraftarının tepkisini toplamıştı. Hafta içi Darıca deplasmanından alınan 2-0 lık galibiyet taraftarları memnun ederken ligde kalma yolunda çok önemli bir 3 puanı elde etmiş oldu.

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor 13. Hafta maçında deplasmanda Darıca Gençlerbirliği takımı ile karşı karşıya geldi. Mavi beyazlılar karşılaşmadan Kerim Bölük ve Efecan Barlık’ın golleri ile 2 – 0 galip ayrılarak hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu.

Darıca İlçe Stadyumunda başlayan karşılaşmada Konya bölgesi hakemlerinden Ramazan Doğanay düdük çalarken yardımcılıklarını ise aynı bölgeden Mustafa Burak Kuş ile Antalya bölgesi hakemlerinden Fırat Olgun yaptı. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak da Antalya bölgesinden İbrahim Güner görev aldı. İlk yarısı golsüz tamamlanan maçın ikinci yarısında 60. dakikada başarılı savunma oyuncusu Kerim Bölük’ün kaydettiği golle 1 – 0 öne geçen Ergene Velimeşespor, 83. dakikada ise oyuna ikinci yarıda dahil olan Efecan Barlık’ın kaydettiği golle skoru 2 – 0’ a taşıyarak karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı başardı.

Bu skorla Ergene Velimeşespor 15 Ekim 2022 tarihinde İstanbul deplasmanında Bayrampaşaspor karşılaşmasında elde ettiği galibiyetin ardından 6 maç sonra yeniden hanesine 3 puanı bir arada yazdırmayı başardı. Mavi beyazlılar maçın ardından 12 maç sonunda 11 puana ulaşarak 17 takımlı grubun 12. sırasında yer aldı.
Ergene Velimeşespor hafta arası oynanan maçta deplasmanda Darıca Gençlerbirliğispor ile oynayacağı maçın ardından 27 Kasım 2022 Pazar günü Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda 23 Elazığ Futbol Kulübü takımını konuk edecek.
İki takım bu yıl Türkiye Kupası maçında da karşı karşıya gelmiş, 28 Eylül 2022 tarihinde Ziraat Türkiye Kupası maçında Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda mücadele etmiş, kazanan 1 – 0’lık skorla misafir takım olmuştu.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00