VAHAP AKAY İÇİN ISINMA TURLARI MI

VAHAP AKAY İÇİN ISINMA TURLARI MI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ismi en güçlü adaylardan birisi olarak sürekli kamuoyunda anılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP genel merkezinde boy gösterdi. CHP Yerel yönetimler gurup toplantısında Tekirdağ’ı temsil eden Akay’a genel merkez de ilgi alakanın fazla olması “Vahap Akay için ısınma turkları başladı mı” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimler Heyeti tarafından Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekilleri toplantısı düzenlendi. Toplantıya Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili olarak katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimler Heyeti’nin ev sahipliğinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşen toplantıda CHP’li Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Başkanvekilleri hazır bulundu. Ankara’da CHP Genel Merkezi’nde yapılan toplantıda Büyükşehir Belediyelerinin çalışmaları ve uygulanması planlanan politikalar değerlendirildi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da toplantıya CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili olarak katıldı.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04