MÜSİAD TEKİRDAĞ YİNE KENDİSİNE YAKIŞANI YAPTI

MÜSİAD TEKİRDAĞ YİNE KENDİSİNE YAKIŞANI YAPTI

MÜSİAD Tekirdağ şube yönetimi örnek davranışları ve çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Müstakil Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)  Tekirdağ tarafından Çerkezköy ilçemizde Trakya Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde iftar programı düzenlendi. İftar Programına Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’ın yanı sıra MÜSİAD Genel Merkez yönetim kurulu üyeleri, ilçe kaymakamları, kurum müdürleri,Bakım Merkezi sakinleri, MÜSİAD üyeleri ve sanayiciler ve iş adamları katıldı.

İftar, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ezanın okunmasının ardından davetliler orucunu açtı.
Açılış Konuşmalarını yapan MÜSİAD Tekirdağ Başkanı Ramazan Doğan; ‘Nezaket örneği göstererek Kıymetli Yaşayan Çınarlarımızla gerçekleştirdiğimiz davetimize katılan siz değerli konuklarımıza hoş geldiniz diyor , hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
Tohumları, 9 Mayıs 1990 tarihinde ekilen MÜSİAD, 32 yılda yurt içinde 83, yurt dışında 87 ülke, 164 farklı noktada faaliyet gösteren global bir yapı haline geldi. 12 binin üzerinde üyesiyle, 60 bine yakın işletmeyi temsil eden ve yaklaşık 1 milyon 600 bin kişiye istihdam sağlayan MÜSİAD, çeyrek asırlık süre zarfında, Türkiye’nin en güçlü, en etkin ve en yaygın Sivil Toplum Kuruluşu ve küresel sermaye platformu olma başarısını gösterdi.
Bugün bizler, bir medeniyet davası ve tasavvuruyla ortaya çıkan MÜSİAD Tekirdağ’ımızın  düzenlediği iftar programı vesilesiyle bir araya gelmiş bulunmaktayız.
Cenab-ı Hakk’a şükürler olsun ki bu sene , bir araya geldiğimiz şu bereketli iftar sofralarımız vesilesiyle, MÜSİAD Tekirdağ’ın teşkil ettiği büyük kardeşlik halkasını, geniş dostluk çemberini, yeniden tecrübe etme imkânı buluyoruz. Ne mutlu bize ki toplumsal hayatı alemlere rahmet olarak gönderilen Resulullah’ın getirdiklerini ölçü kabul ederek biçimlendirmiş bir geleneğin mirasçılarıyız. MÜSİAD  Tekirdağ olarak bir yanda ekonomiye artı değer katarken, bir yandan da yeni nesillere rol model olmaya çalışıyoruz.  Geleceğin iş insanlarını, geleceğin MÜSİAD üyelerini ve Geleceğin MÜSİAD Başkanlarını yetiştirmek, onları hayata hazırlamak, sahip olunan değer ve tecrübeleri gençlerle paylaşmak  gayesindeyiz. Bu yüzden bu dönem Genç MÜSİAD çalışmalarına önem veriyor ve destekliyoruz.

Diğer yandan, bölgemizdeki Kadın girişimci potansiyelinin nitelik ve nicelik bakımından geliştirilerek güçlendirilmesi için MÜSİAD Kadın komitemizi  de oluşturduk.
Ülkeyi ilgilendiren sosyal meselelerde de inisiyatif alıp, gerçek bir sivil toplum refleksi ortaya koyarak, Her zaman  demokrasinin, hakkın ve milletin yanında durmanın haklı onurunu ve gururunu yaşıyoruz.

Türkiye’nin kalkınması için gayretle çalışıyor ve  milletinin gücüne inanan iş insanları olarak, bu dönemi birlikte üreterek atlatacağımıza inanıyoruz.
Ramazan ayının getirdiği bereketin, ülkemizin ve İslam aleminin tamamına yayılmasını; bu bereketin, yalnızca sofralarımıza değil, kalplerimize de intikal etmesini temenni ediyorum.
Bu güzel akşam da bizi yalnız bırakmayan başta Sayın Valimiz olmak üzere, MÜSİAD Genel Merkez Yöneticilerimize, Kurucu Başkanımıza , 2.Ve 3. Dönem Başkanlarımıza,  yönetim kurulumuzdan, en yeni üyesine kadar, MÜSİAD’a destek veren, gönlünü koyan siz kıymetli MÜSİAD Dostlarına teşekkür ediyorum. Hepinizi Yüce Allah’a emanet eder, Hayırlı akşamlar dilerim” dedi.

İftar Programında konuşan Vali Yıldırım; “Çerkezköy bir taraftan Tekirdağ’ımızın çok önemli bir ilçesi ama bir taraftan da hayırseverleriyle de meşhur. Çerkezköy’de pek çok iş insanı tanıdık ki hakikaten varını yoğunu hayra kullanıyor. Okul yapıyorlar, cami yapıyorlar, kuran kursu yapıyorlar, yaşlılara bakım hizmeti verdirmek için uğraşıyorlar, fakir fukaraya erzak dağıtıyorlar aklına ne gelirse bütün hayırları kendileri işlemek için adeta birbirleriyle yarışıyorlar. Hepsini sizlerin huzurunda tebrik ediyorum. Allah kabul etsin, birlerini bin etsin inşallah. Bugün bizleri burada toplayan MÜSİAD yönetimine de hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Çok güzel işler yapıp hayırlara vesile olacak faaliyetlerde bulunuyorlar. Bundan dolayı Allah gayretlerini arttırsın. Rabbim hepinizin oruçlarını kabul etsin. Ramazanını mübarek etsin.” dedi ve MÜSİAD Tekirdağ Şubesinin verdiği iftar sebebi ile MÜSİAD Tekirdağ Başkanı Ramazan Doğan’a teşekkür etti. Program hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminden sonra sona erdi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00