ŞAMPİYON GENÇLERDEN BAŞKAN YÜKSEL’E ZİYARET

ŞAMPİYON GENÇLERDEN BAŞKAN YÜKSEL’E ZİYARET

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, VexRobotics Türkiye isimli yarışmada şampiyon olan Tekirdağ Ebru Nayim Fen Lisesi öğrencilerini misafir etti.Başkan Cüneyt Yüksel; “Bu başarı bizlere Süleymanpaşa’nın gençlerine fırsat ve imkân verildiğinde neler başarabileceklerini bir kez daha kanıtlamıştır” dedi.

TFL Robotics#59001A isimli robotları ile yarışmaya katılan Tekirdağ Ebru Nayim Fen Lisesi Robotik Takımı, önce finallere kalma başarısı gösterdi ardından finallerde gösterdiği performansla da birincilik elde etti. Amerika’da VexRobotics Dünya Şampiyonası’na gitmeye hak kazanan gençleri Sahil Hizmet Binasında ağırlayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti.

YÜKSEL OKUL MÜDÜRÜ ŞEN’E TEŞEKKÜR ETTİ

Tekirdağ Ebru Nayim Fen Lisesi Müdürü Muhsin Şen’in de eşlik ettiği ziyarette öğrencilere Amerika’daki yarışmada başarılar dileyen Yüksel, geleceğin yapay zekâ ve robot teknolojilerinde olduğunu hatırlattı. Yüksel, gençlere böyle imkânlar sağladıkları için Okul Müdürü Şen’e de teşekkür etti.

BİZİ GURURLANDIRAN GENÇLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Yüksel, “VexRobotics finallerinde Türkiye Şampiyonu olan Tekirdağ Ebru Nayim Fen Lisesi robotik takımı öğrencilerimizi belediyemizde ağırladık.Okul Müdürümüz Sayın Muhsin Şen ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette, elde ettikleri birincilikle ülkemizi ve şehrimizi Amerika’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazanan TFL Robotics #59001A şampiyonlarımızı tebrik ederek, başarılarının devamını diledik.Bu başarı bizlere Süleymanpaşa’nın gençlerine fırsat ve imkân verildiğinde neler başarabileceklerini bir kez daha kanıtlamıştır.VexRobotics Türkiye finallerinde “TFL Robotics #59001A” ile Türkiye Şampiyonu olan Tekirdağ Ebru Nayim Fen Lisesi robotik takımı öğrencilerimizi can-ı gönülden kutluyorum” diye konuştu.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04