İSTEYEN 4 MART’A KADAR KATILABİLİR

İSTEYEN 4 MART’A KADAR KATILABİLİR

2021 yılında başlattığı İleri Dönüşüm Hamlesi ile çok sayıda atık maddeyi yeniden değerlendirerek ekonomiye kazandıran Süleymanpaşa Kent Konseyi, 2022 yılında da çalışmalarını sürdüren Süleymanpaşa Kent Konseyi, evlerde atıl durumda bekleyen yün iplikleri geri kazanmak için İlmek İlmek Gönül Örgüsü isimli bir proje başlattı. Proje kapsamında, evlerden toplanan yün yumakları, Süleymanpaşa Kent Konseyi’nin bünyesinde eldiven, atkı ve berelere dönüşerek ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak.

Süleymanpaşa Belediyesi, Süleymanpaşa Kent Konseyi ve mahalle muhtarlarının işbirliği ile gerçekleştirilen projenin tanıtımı için geçtiğimiz günlerde mahalle muhtarları ile toplantılar yapan Konsey Başkanı Beste Emre Güngör, projenin detaylarını muhtarlarla paylaşarak destek istemişti. Adım adım büyüyen projede eldivenler, atkılar ve bereler birikmeye başladı. Biriken kışlık ürünler, Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Hayır Çarşısı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak ulaştırılacak.

GÜNGÖR PROJEYE DESTEK ÇAĞRISI YAPTI

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Beste Eme Güngör, vatandaşların evlerinde bulunan ve kullanılmayan yün yumakları bağışlayarak ya da kendileri bu yünlerden atkı ve bere örerek destek olabileceklerini ifade etti.

Güngör, “Evde kullanılmayan yünlerinizi bağlı bulunduğunuz mahalle muhtarlarına veya Süleymanpaşa Kent Konseyimize teslim ederek gönüllü hanımlarımızın, gönül örgüsü halkasına girmesini sağlayarak ileri dönüşüm projemize destek olabilir ya da öreceğiniz bere, atkı ve eldivenleri yine muhtarlarımıza teslim ederek, dezavantajlı vatandaşlarımızın çocuklarına, SüleymanpaşaBelediyemizin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Hayır Çarşısı’nda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla buluşmasına vesile olun,” sözleri ile vatandaşlara projeye destek olma çağrısı yaptı.

SON KATILIM TARİHİ 4 MART

Projeye destek olmak isteyen vatandaşlar, 0 282 259 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezini arayarak, 6000 ve 6001 dâhili numaralarından bilgi alabilecekler. Ayrıca bağışta bulunmak isteyenler, Çiftlikönü Mahallesi Tavanlı Sokak No:12 Süleymanpaşa adresinde bulunan Süleymanpaşa Kent Konseyi binasına teslim edebilecekler. Proje için son katılım tarihinin ise 4 Mart 2022 olarak belirlendiği öğrenildi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00