ÇBSK’LI SPORCULARIN SAĞLIĞI VEGA’YA EMANET

ÇBSK’LI SPORCULARIN SAĞLIĞI VEGA’YA EMANET

Birçok spor branşında faaliyet gösteren Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün sağlık sponsoru Vega Hospital oldu.Çorlu’da sağlık alanında birçok başarılı işlere imza atan Özel Çorlu Vega Hospital, sosyal sorumluluk kampanyalarına verdiği desteklerle de adından söz ettirmeyi başarıyor.

Çorlu’nun spor alanında en başarılı kulübü olan ÇBSK’ya sağlık sponsoru olan hastane yönetimi, Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt ile ÇBSK Başkanı Hasan Eligül ve başarılı sporcuları ağırladı. ÇBSK sporcuları ve teknik kadrosunun sağlık kontrol ve tedavilerinin Vega Hospital tarafından yapılmasını içeren sağlık sponsorluğu anlaşmasının imza töreninde Vega Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Sağ adına konuşan İşveren Yetkilisi Altay Alkan, “Çorlu’da sağlık hizmetlerinde faaliyet gösteren bir kurum olarak Çorlu’da kazandığını Çorlu şehri ve Çorlu halkı ile paylaşma noktasında Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne yeniden sağlık sponsoru olduk. 5 yıldır kulübümüzün tüm sporcularının sağlık kontrolleri hastanemiz bünyesinde yapılıyordu. Yeniden bu hizmeti vereceğimiz için mutlu ve guruluyuz. İnşallah takımımızı daha üst liglerde, sporcularımızı da alanlarındaki branşlarında başarıları göreceğimize inancımız tam.”dedi.

YÜZLERCE SPORCUMUZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ise yaptığı konuşmada “Bünyesinde yüzlerce sporcuyu barındıran ÇBSK özellikle basketbol, voleybol ve güreşte ülkemizde ve uluslararası müsabakalarda büyük başarılar elde etmektedir. Spor kulübümüze sağlık sponsoru olmak kaydıyla destek veren Vega Hospital’a tüm sporcularımız adına teşekkür ediyorum.”dedi.

SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZALANDI

Gerçekleştirilen törende yapılan konuşmaların ardından sponsorluk anlaşmasının Çorlu Belediyesi Spor Kulübü (ÇBSK) Başkanı Hasan Eligül ve Vega Hospital Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Aydın tarafından imza altına alınmasıyla devam etti. Programın sonunda Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt, Vega Hospital Yönetimine desteklerinden dolayı plaket takdim ederken, ÇBSK Başkanı Hasan Eligül de takımın imzalı formasını hediye etti.

YÖNETİM BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNDU

Düzenlenen sponsorluk anlaşmasına katılan Özel Çorlu Vega Hospital İşveren Yetkilisi Altay Alkan, Hastane Müdürü İlkay Gürbüz, Başhekim Uzm. Dr. Hasan Aydın, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Fulya Gülden Aydın, ile Sağlık Kurumları Koordinatörü Nihal Yavuz, hastane yönetimi olarak her zaman sporcuların yanlarında olduklarını belirterek ÇBSK’lı sporculara alanlarında başarı dileklerinde bulundu.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00