ÇORLU BELEDİYESİ SABAHA KADAR SEYRETTİ

ÇORLU BELEDİYESİ SABAHA KADAR SEYRETTİ

Çorlu da terk edilmiş atı vatandaşlar akşam saatinde ihbar etmesine rağmen, hava sıcaklığının Eksilerde olmasını da dikkate alırsanız bu soğukta Çorlu Belediyesi yönetimi ve ekiplerine soruyoruz. Sizin Allah korkunuz vicdanınız yok mu. Akşam saatlerinde ihbar edilen canlı olan hayvanı nasıl sabaha kadar ölmesini bekleyip o zaman alırsınız.

 

Çorlu’da sahibi tarafından terk edilen at, yol kenarındaki boş bir alanda ölü bulundu.

Ali Osman Çelebi Bulvarı üzeri Hatip Mahallesi mevkiinde akşam saatlerinde boş alanda bir at ölü bulundu. Yoldan geçerken atı hareketsiz vaziyette, bitkin gören vatandaşlar üzüntü yaşadı. Haber verilmesi üzerine sabah saatlerinde bölgeye gelen belediye ekipleri, ölen hayvanı bulunduğu yerden kaldırdı.

 

DOHAS BAŞKANI: ÇOK ÜZÜCÜ BİR KARE

Ölen atın çekilen fotoğrafını görünce çok üzüldüğünü ifade eden Çorlu Doğa ve Hayvanseverler Derneği Başkanı Ahmet Güneş, “Maalesef baktığım bir fotoğraf karesi beni çok üzdü. Aç ve bitkin kalmış bir hayvanın ölümü vicdanları sızlattı. Ölen at, sahibi yada birileri tarafından eziyet gördü mü? Yoksa ölüme mi terk edildi? Gerçekten çok acı bir kare. Bu kadar güzel bir ortamda bu hayvanın ölmesi reva mı? Çok yazık. Durum nedir bilmiyorum. Böyle bir şey olmasın artık biz bıktık. Fotoğraf karesinden gördüğüm kadarıyla hayvan bitkin düşmüş. Lütfen bütün insanlardan biraz olsun saygı bekliyorum” diye konuştu.

 

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04