ERGENE VELİMEŞESPOR GALİBİYET SERİSİNE DEVAM EDİYOR

ERGENE VELİMEŞESPOR GALİBİYET SERİSİNE DEVAM EDİYOR

TFF 2. Ligde Tekirdağ ilini temsil eden ve ilin tek profesyonel takımı Ergene Velimeşe spor da kötü günler sona eriyor. Ligin başından beri aldığı kötü sonuçlara geçtiğimiz hafta kendi evinde İnegöl galibiyeti ile son veren Ergene Velimeşe spor Niğde deplasmanından 2-1 lik galibiyetle dönerek sezonun ilk deplasman galibiyetini aldı, kötü gidişe son verdi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene Velimeşespor deplasmanda oynadığı maçta Niğde Anadolu takımını 2 – 1 mağlup ederek puanını 7’ye yükseltti.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampüs Stadı’nda oynanan karşılaşmada Mehmet Şükrü Közcü, Mehmet Şengül, Orhan Tümurtaş hakem üçlüsü görev aldı. Maça son derece istekli ve hızlı başlayan Ergene Velimeşespor ilk yarıda rakip kale önünde sürekli olarak gol aradı. Aradığı golü 21. dakikada son haftaların formda ismi Burhan Arman’ın ayağından bulan Ergene Velimeşespor, ev sahibi Niğde Anadolu takımının 34. Dakikada Yılmaz Can Taşkıran ile bulduğu gole engel olamayınca ilk yarı 1 – 1’lik eşitlikle sona erdi.
İkinci yarıda da üstünlük sayısı için rakip kale önünde baskı kuran Ergene Velimeşespor aradığı golü 81. Dakikada Doğukan Efe’nin ayağından buldu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Ergene Velimeşespordeplasmanda Niğde Anadolu takımını 2 – 1 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Ligdeki ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta İnegölspor karşısında alan Ergene Velimeşespor bu sonuçla üst üste ikinci galibiyetini aldı ve puanını 7’ye yükseltti.
31 Ekim 2021 Pazar günü Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda Adıyaman FK takımını konuk edecek olan Ergene Velimeşespor hafta arası ise Türkiye Kupası maçında deplasmanda İstanbulspor takımı ile karşı karşıya gelecek. Niğde deplasmanında Ergene Velimeşespor’u tribünden destekleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel alınan galibiyet sonrasında tüm takımı ve teknik ekibi tebrik ettiğini belirterek alınan galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını açıkladı.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00