ÇORLUSPOR 1947 GENÇ YETENEKLERİ KEŞFEDİYOR

ÇORLUSPOR 1947 GENÇ YETENEKLERİ KEŞFEDİYOR

Çorluspor 1947 de Yusuf Gümüş ve yönetiminin flaş transferleri devam erken, uzun zamandır ihmal edilen genç yetenekleri de keşfetmeye devam ediyor. Başkan Yusuf Gümüş Yaptığı açıklamada; “ Çorlumuzun gençleri takımımızın geleceği Arman Coşkun ve Muhammet Enes Artarslan ile sözleşme imzaladık genç kardeşlerimize başarılar diliyorum hayırlı olsun” dedi.

Çorlu’da Futbol başta olmak üzere bir çok spor dalında alt yapı için büyük bir genç potansiyel olmasına rağmen bu güne kadar pek de değerlendirilemeyen, önem verilmeyen genç yeteneklere Çorluspor 1947 kulübü, Yusuf Gümüş yönetiminde önem vermeye başlayarak, gençleri takıma kazandırmaya devam ediyor.

Arman Coşkun!

Galatasaray’ın yıldız Futbolcusu Osman Coşkun’un oğlu olan Arman, 2004 doğumlu Sağ ve Sol kanatlarda başarı ile oynaya bilen bir oyuncu. Süper Lig takımlarından Kasımpaşa spor alt yapısından yetiştikten sonra TFF1. Lig takımlarından İstanbulspor da oynadı.

Muhammet Enes Artarslan!

Yeni genç yeteneklerden Muhammet Enes Artarslan, 2004 doğumlu, Orta saha oyuncusu. Çorlu Kültür spor ve Çorluspor 1947 Alt yapılarından yetişti.

En İyi Örnek Ergene Velimeşe Spor!

Alt yapı ve gençlere verilen önemin değerini anlamak için hemen Çorlu’nun yanı başında ki Ergene Velimeşe spora bakmak gerekiyor. Geçen yıl bir çok maddi imkansızlıklara rağmen TFF 2. Ligde kamayı başardığı gibi, alt yapısından yetiştirdiği Baran ve Kutay’ı TFF1 Lig takımlarından Tuzla Spora göndererek takımın sezon öncesindeki maddi zorluklarına büyük bir katkı sağlamışlardı. Neden Çorluspor 1947 bunu yaparak Bir, İki yıl sonra bu genç yetenekleri Süper lig dahil diğer üst liglere göndermesin.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04