TRİLYONLUK ADRESE TESLİM İŞLERİN ARKASINDA KİM VAR

TRİLYONLUK ADRESE TESLİM İŞLERİN ARKASINDA KİM VAR

Tekirdağ’ın Saray Belediyesi başta olmak üzere, Çorlu, Yalova Belediyeleri ve ardından Sakarya’nın Hendek ilçesindeki Huzurevinden adrese teslim ihalelerin yıllardır Fabrikada işçi olarak çalışan Yıldız. G. İsimli kadının üzerine kurulu olan eski adı TEKSA, yeni adı, Yılma Danışmanlık, Org. Eğitim. Sos, Hiz. Tekstil, Matbaacılık, Bilgisayar, Emlak, İnş. Turizm. Peyzaj ve Tic. Ltd. Şti, nin arkasında  Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu İcra komitesinde görevli ve aynı zamanda Savaş Yurttaş Ltd Şti sahibi, Eski Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ın gelini Nazan Çoban mı var.

20 Eylül 2021 Tarihinde gazetemiz internet sitesinde SARAY VE ÇORLU ARASINDA İNANILMAZ SAADET ZİNCİRİ başlığı ile yaptığımız haberden sonra araştırmalarımızı derinleştirdik. https://trakyagundem.net/2021/09/20/saray-ve-corlu-arasinda-inanilmaz-saadet-zinciri.html  Gökyıldız Turizm, Tem ve İnş. Ltd. Şti ve Yılma Danışmanlık, Org. Eğitim. Sos, Hiz. Tekstil, Matbaacılık, Bilgisayar, Emlak, İnş. Firmalarının arkasında Eski Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ın kardeşi olan ve CHP Tekirdağ yönetiminde görev alan Fevzi Çoban’ın eşi Nazan Çoban mı var iddiaları her geçen gün daha fazla konuşulmaya başlandı.

Nazan Çoban, Eski Başkan Nazmi Çoban’ın kardeşi, Fevzi Çoban ile evlenmeden önce, Saray Belediyesinden o dönem Savaş Yurttaş Ltd. Şti. firması ile, yüklü miktarlarda ihale aldığı Kamu İhale Kurumunda incelendiği zaman ortaya çıkacaktır. (Tabi ki Doğrudan teminlerin miktarı binmiyor. Yetkili makamlar talep etme durumunda alabilirler) Nazan Çoban, Şubat 2014 yılında Fevzi Çoban ile evlendikten sonra, akrabalık ilişkisinden dolayı Belediyeden iş alması yasal olarak mümkün olmadığı için Gökyıldız ve eski addı TEKSA, yeni adı YILMA  olan firmaların arkasındaki kişi olduğu iddiaları her geçen gün daha fazla konuşulmaya devam ediyor. Daha ilginç olan da Nazan Çoban’a ait olan Savaş Yurttaş Ltd. Şti Saray Başta olmak üzere Çorlu ve Yalova Belediyeleri ile Hendek Huzurevinden ihaleler alması tesadüf müdür.  Tekirdağ genelinde bir çok kurum ve kuruluş varken, neden bu firmalar yukarıda saydığımız yerlerden ihale almaları tesadüf müdür. Daha ilginç bir konu ise, yıllardır Çorlu Belediyesinden kendisi, Annesi, Eşinin ve arkadaşlarının üzerine kurduğu firmalarla Trilyonluk fahiş fiyatlarda iş alan, Gri Pasaport skandalına da adı karışan Gazi. Ö.  İle Nazan Çoban tanışıyor mu. Gazi Ö. Kariyer Danışmanlık Ltd. Şti. adı altında 2014 yılında Saray Belediyesine danışmanlık yaptığı bilinmektedir.

AKIL ALMAZ SKANDALLAR ZİNCİRİ  BUNDAN SONBRA BAŞLIYOR

Saray Haber gazetesi, 16 Eylül,  2015 de Patron Kim haberini yapmış ve gündeme bomba gibi düşmüştü. Yaptığımız titiz araştırmalarda akıl almaz büyük rezalet ve skandallar zincirine rastladık. Nazan Çoban’ın hiçbir yetkisi ve sıfatı olmadığı halde Belediyede görevli olan ve 2019 yerel seçimlerinden sonra göreve gelen Özgen Erkiş tarafından yıllarca belediyede sahte diploma ile çalıştığı anlaşılan, işine son verilen Savaş Korucuoğlu ile olan Mail yazışmaları dudak uçurtacak nitelikte büyük bir skandal haline geldi.  Maillerde Nazan Çoban’ın sürekli Savaş Korucuoğlu’na talimatlar yağdırması rezaletin büyüklüğünü ortaya sermeye yetiyor. Mail yazışmalarında Belediye görevlisi Savaş Korucuoğlu’nun açık bir şekilde para istemesi ve yaşanan bu skandal karşısında devletin yetkili birimleri ne yaptı merak ediliyor. Dönemim Belediye Başkanı Nazmi Çoban bu konuyu neden, neyin karşılığında örtbas ettiği ise binmiyor.

AKILLARA DURGUNLUK VEREN İŞTE O MAİLLER

Savaş Korucuoğlu, Nazan Çoban’ı PATRON diye eklemesi dikkat çekerken, araştırmalarımız sonucunda yapılan Mail yazışmalarının bazıları da şu şekilde olduğu tespit edildi; “ 01.10.2014. Savaş Korucuoğlu. Ablam can ablamsın. Murat abi ve benim bayram paralarımızı  hallettin demi? Malum kurban bayramı zor geçer. Hallettiysek Ok yaz yeter. 09.10.2014 PATRON (Nazan Çoban) Brüt maaş doğru. 3118.50 TL. Hiç mesain olmasa 2088 TL almalısın. 68 saat mesai de 19.49 brüt ile çarpmış, kaç olmalıydı. Geçen ay sen kaç demiştin? Hatırlamadım. Aslı’nın SMM ile geçen ay görüştün mü.

09.04.2014 Savaş Korucuoğlu, Patron diye hitap ettiği ve kaydettiği Nazan Çoban’a yazıyor; Abla bak şimdi ben yarın kısmetse izne çıkıyorum. Ama malum maaşlar Cuma yatacak. Yani maaşımı bu gün veya yarın alma imkanım var mı? 5 Nisan 2014 tarihli Mail yazışmasında aynen şu sözler geçiyor; Tamer Üstün, İnci Mergen, 3 kişi ismini hatırlayamadım. 30 gün değiller ya, 30 gün yap istersen. Bana TEKSA email önemli. Birde faturalar gönderilse iyi olur. Ayrıca 2 kişiyi de hallettim. Onları erken yatırsan ne kadar makbule geçer bilsen. Tüm bordroları ve diğer evrakları istiyorum.

FABRTİKA İŞÇİSİ YILDIZ G. İLE NAZAN ÇOBAN ARKADAŞ MI

Şimdi gelelim Yılma Danışmanlık, Org. Eğitim. Sos, Hiz. Tekstil, Matbaacılık, Bilgisayar, Emlak, İnş. Turizm. Peyzaj ve Tic. Ltd. Şti, ne. Bu firmanın sahibi görünen Yıldız G. Bir fabrikada uzun yıllardır işçi olarak çalıştığını araştırmalarımız sonucunda tespit ettik.  Yıldız G. İle Nazan Çoban’n tanışıklıkları var mı. Varsa ne zamandan beri. Yılma ilk iş deneyimini Saray Belediyesinden mi aldı. Nazan Çoban akrabalık bağı dolayısıyla Belediye den iş alamayacağını bildiği için Yılma’yı mı kurdu. Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş başta olmak üzere, Eski Başkan Nazmi Çoban ve ismi geçen şahıslardan açıklama bekliyoruz. Yaşanan bunca skandal karşısında Cumhuriyet Savcılarını ve Devletin yetkili makamlarını göreve davet ediyoruz.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04