MİLYONLARI PEŞKEŞ ÇEKMEDİ TESİS YAPTI

MİLYONLARI PEŞKEŞ ÇEKMEDİ TESİS YAPTI

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt her defasında Avrupa spor kenti olmaktan övünürken, hiçbir spor tesisi yapmadan sadece aile şirketine yıllardır trilyonluk işleri peşkeş çekerken, https://trakyagundem.net/2021/06/11/corlu-belediyesi-trilyonlari-aile-sirketine-peskes-cekti.html Süleymanpaşa’da Cüneyt Yüksel ve ekibi bir çok spor tesisini açmaya devam ediyor. Son olarak Çınarlı mahallesine yapılan spor tesisinin açılışı gerçekleştirildi.
Süleymanpaşa Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı spor tesisi yatırımlarının açılışlarına devam ediyor. Korona virüsü salgını tedbirleri kapsamında ertelenen spor tesisi açılışları, yeni normalleşme sürecinde Çınarlı Mahallesi Spor Sahası açılışı ile yeniden başladı.
2021 yılını Gençlik ve Spor Yılı ilan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, farklı branşlarda hizmet veren toplamda 30 spor tesisinin şehre kazandırılması için çalışma başlatmıştı. Hızla tamamlanan çalışmalar neticesinde birçok mahallede inşa edilen spor tesisleri birer birer hizmete açılmaya başlandı.
AÇILIŞ TÖRENİNE BÜYÜK İLGİ
Salgın önlemlerinin hafifletilmesinin ardından Çınarlı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve amatör spor kulüplerinin yanı sıra mahalle sakinlerinin de yararlanabileceği, 30 metre eninde, 50 metre boyunda yapay çim saha, soyunma odaları, duş ve tuvalet, kafeterya ile çocuk parkından oluşan spor tesisinin açılışı, düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Açılış törenine Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Üretürk, Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mülahim Kuru, Büyük Çınarlı Spor Kulübü Başkanı Hilmi Kıldıran, Büyük Çınarlı Spor Kulübü sporcusu gençler ve aileleri ile çok sayıda basın mensubu ve mahalle sakini iştirak etti.
KILDIRAN VE ÜZGÜN TEŞEKKÜR ETTİ
Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile başlayan açılış töreni protokol konuşmaları ile devam etti. İlk olarak kürsüye gelen Büyük Çınarlı Spor Kulübü Başkanı Hilmi Kıldıran, mahalle aralarında keşfedilmeyi bekleyen genç yeteneklerin bu tesisler sayesinde açığa çıkacağına inandığını belirterek, tesisi mahalleye ve Çınarlılı gençlere kazandıran Başkan Yüksel’e teşekkür etti.
Kıldıran’ın ardından konuşmasını gerçekleştiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Üzgün ise, geçtiğimiz yıllarda 13 Kasım Stadyumu dışında spor tesisi bulunmadığını, tüm amatör kulüplerin gece yarısına kadar antrenman yapabilmek için sıra beklediklerini hatırlatarak yapılan yatırımların önemine dikkat çekti.
YÜKSEL’DEN YATIRIMLARA SAHİP ÇIKMA ÇAĞRISI
Üzgün’ün ardından konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de 2021 yılını Gençlik ve Spor Yılı ilan ettiklerini ifade ederek, büyük spor tesislerinin müjdesini verdi. Yüksel, salgın tedbirleri nedeniyle kapalı kalan spor tesislerinin aydınlatmalarının ve kablolarının kötü niyetli kişilerce çalındığını ve tesislere zarar verildiğini belirterek, tesisleri yapmak kadar onları korumanın da önemli olduğunu ve bu tesislere herkesin sahip çıkması gerektiğini hatırlattı. Son olarak kürsüye gelen Süleymanpaşa Kaymakamı Kaya da tesisleri ilçeye kazandıran Süleymanpaşa Belediyesine teşekkür ederek gençlerin spor aracılığıyla kötü alışkanlardan uzak durmanın yanı sıra sosyal medya bağımlılıklarından da uzaklaşabileceklerini vurguladı. Protokol konuşmalarının ardından açılış kurdelesi kesilmesi ile tören sona erdi. Başkan Yüksel, törenin ardından halı sahada futbolcu gençlerle penaltı atışları gerçekleştirdi.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00