YILLARCA İHMAL EDİLDİ CÜNEYT YÜKSEL GEREKENİ YAPTI

YILLARCA İHMAL EDİLDİ CÜNEYT YÜKSEL GEREKENİ YAPTI

Tekirdağ’da yıllarca ihmal edilen ve gelmiş geçmiş yerel yönetimlerin hep oy deposu olarak gördüğü ve seçimlerden sonra da bir daha dönüp bakmadığı Aydoğdu mahallesinin çehresini değiştirecek projeler ve dokunuşlar Süleymanapaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel den geldi. Başkan Cüneyt Yüksel ekibi ile birlikte bizzat işin başında durarak mahallenin alt yapısı ve yollarını sil baştan yeniden yaptırıyor.
Süleymanpaşa Belediyesi yapılmayanı yapmaya, yıllardır girilmeyen cadde ve sokaklara girmeye devam ediyor. Uzun yıllardır el değmemiş Yavuz ve Çiftlikönü Mahallelerinden sonra Roman vatandaşların yoğunlukta olduğu Aydoğdu Mahallesi’nde de yol çalışmaları başladı.
TEKİRA ÇEVRESİ TAMAM, SIRA AYDOĞDU MAHALLESİ’NDE
Çınarlı Mahallesi ile Aydoğdu Mahallesi’nin birleştiği, Tekira AVM çevresindeki cadde ve sokaklarda başlatılan asfalt çalışmaları hızla son aşamaya gelerek kullanıma açılırken, Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri ekipleri, çalışmalarını Aydoğdu Mahallesi’ndeki cadde ve sokaklara kaydırdı.
YÜKSEL ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Süleymanapaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Aydoğdu Mahallesi’nin muhtelif cadde ve sokaklarında eş zamanlı olarak yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Yüksel, mahalle esnafı ve vatandaşlarla da sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.
VATANDAŞLARIMIZI TOZLU VE ÇAMURLU YOLLARDAN KURTARIYORUZ
Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Başkan Yüksel, “Roman vatandaşlarımızı, uzun yıllardır mücadele verdikleri tozlu, çamurlu ve çukurlu yollardan kurtarıyoruz. Aydoğdu mahallemizin yol ve kaldırımlarını sil baştan yenileyerek, mahallemizi hak ettiği modern görünüme kavuşturmak; vatandaşlarımıza konforlu yaşam alanları sunmak için durmaksızın çalışıyoruz. Aralıksız sürdürdüğümüz asfaltlama ve kilit taş yapım çalışmalarını inceleyerek ekiplerimizden bilgi aldık. Mahalle sakinlerimizle fikir alışverişinde bulunarak, bölgede yapacağımız çalışmaların detaylarını planladık. Esnafımıza hayırlı işler, hemşehrilerimize hayırlı haftalar diledik. En kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayarak mahallemizi henmşehrilerimizin istifadesine sunacağız,” diye konuştu.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04