SÜLEYMANPAŞA DA SALGINLA MÜCADELE TAVİZSİZ SÜRÜYOR

SÜLEYMANPAŞA DA SALGINLA MÜCADELE TAVİZSİZ SÜRÜYOR

Süleymanpaşa Belediyesi, Korona virüsü salgını mücadelesini Mart ayından bu yana kararlılıkla sürdürüyor. Merkez mahallelerin yanı sıra eski beldeler ve kırsal mahallelerde cadde ve sokak dezenfeksiyon çalışmaları titizlikle yürütülürken, salgına karşı alınacak önlemler konusunda bilgilendirme çalışmaları da devam ediyor.
ŞEHRİN HER YERİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen dezenfeksiyon çalışmaları, Bahçelievler Mahallesi TOKİ civarındaki tüm cadde ve sokaklar, Barbaros Mahallesi Liman Yolu, Fikret Yılmaz Parkı ve çevresi, kırsal mahallelerden Demirli Mahallesi’nde gerçekleştirildi.
Ayrıca 100. Yıl Mahallesi Veteriner Sokak ve çevresi, Mumcu Çeşme Caddesi ve bağlı sokaklar, Kumbağ Mahallesi Karagül, Ali Reis ve Karçiçeği Sokak ile Karadeniz Mahallesi’nde Trabzon Caddesi ve Giresun Sokak başta olmak üzere bağlı sokaklarda dezenfeksiyon faaliyetleri yürütüldü.
TEHDİT KALKANA KADAR ÇALIŞMAYA DEVAM
Çalışmaların mahalle bazında düzenli olarak devam ettiği ifade edilirken, Süleymanpaşa Belediyesinin salgın tehdidi tamamen ortadan kalkana kadar mücadeleyi taviz vermeden sürdüreceği kaydedildi.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04