ERGENE’DE BÜTÜN MAHALLELER DEZENFEKTE EDİLECEK

ERGENE’DE BÜTÜN MAHALLELER DEZENFEKTE EDİLECEK

Ergene’de Velimeşe Mahallesi ile Marmaracık Mahallesindeki cadde ve sokaklar köpüklü sularla yıkanarak dezenfekte edildi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel; “Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından belirlenen programlar dahilinde mahallelerimizde deterjanlı sular ile yıkanıp dezenfekte edilmektedir” dedi.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler tarafından sokağa çıkma yasağı nedeniyle Velimeşe mahallesi ile Marmaracık Mahallesinde bulunan cadde ve sokaklar deterjanlı sularla yıkanarak dezenfekte edildi.
Velimeşe Mahallesinde yapılan çalışmaları bizzat yerinde takip eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Covid19 salgınının yayılmasını ve bulaşmasını engellemek için ilan edilen sokağa çıkma yasağında Ergene Belediyesinin ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin virüsle mücadelesine hız kesmeden devam ettiğini belirterek, “İlçemizdeki mahalle ve sokaklarımızda Belediyemiz tarafından çalışmalarımız devam etmektedir, bunun yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından belirlenen programlar dahilinde mahallelerimizde deterjanlı sular ile yıkanıp dezenfekte edilmektedir” dedi.
Ergene’de Covid19 salgınına karşı her türlü önlem ve tedbiri aldıklarını belirten Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden daha önemlidir, salgına karşı aldığımız tedbirler İlçemizde en üst seviyededir, paniğe gerek yok halkımızın sağlığı için canla başla mücadele ediyoruz” dedi.
Başkan Yüksel ayrıca Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Ergene’de yapılan çalışmalardan dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkürlerini iletti.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00