CÜNEYT YÜKSEL; ŞİMDİ DE YAPIN DA GÖRELİM

CÜNEYT YÜKSEL; ŞİMDİ DE YAPIN DA GÖRELİM

Bölgemizin uzun yıllardır en önemli sorunlarından birisi olan ve çözüm açısından bu güne kadar çok da fazla bir şey yapılamayan Kaçak Dökümler konusunda Cüneyt Yüksel ve ekibini yaptığı çalışma bu güne kadar en iyilerinden biri oldu. Süleymanpaşa Belediyesi, kaçak hafriyat dökümü ile daha etkin mücadele edebilmek için, kaçak döküm yapılan alanları 7 gün 24 saat kamera sistemi ile takip etmeye başladı.
Kaçak hafriyat döküm alanlarını sıkı bir şekilde takip eden ve bu alanlara dökülen inşaat atıkları ve diğer hafriyatı temizleyen Süleymanpaşa Belediyesi, kaçak dökümlerle daha etkin bir şekilde mücadele edebilmek için teknolojinin imkânlarından en üst düzeyde yararlanarak kameralı takip sistemini devreye soktu.
KAÇAK DÖKÜMLER 7/24 İZLENECEK
Kademeli olarak devreye alınan ve kaçak döküm yapılan alanların 7/24 anlık takip edilmesini sağlayan sistem, Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından kullanılmaya başlandı. Kurulum tamamlandığında kentte 30 civarında noktada anlık izleme gerçekleştirilebilecek. Kamera takip sistemi ile kaçak hafriyat dökümünün büyük ölçüde önüne geçilebileceği, kaçak döküm yapanların tespitinin kolaylaşacağı ifade edildi.
YÜKSEL: KAÇAK DÖKÜME ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ
Kaçak hafriyat dökümü ile mücadelede devrim niteliğindeki proje hakkında açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Şehrimizin muhtelif noktalarında uzun yıllardır kaçak döküm sahası olarak kullanılan bölgeleri hafriyat atıklarından temizliyoruz. Kaçak dökümle mücadele kapsamında, bu alanları 7/24 izlemek üzere kamera takip sistemlerini devreye sokuyoruz. Tüm işlemler bittiğinde, 30’a yakın nokta Zabıta Müdürlüğümüz tarafından an be an takip edilecek. Bu sayede kaçak döküme asla müsaade etmeyeceğiz,” diye konuştu.
KAMERA TAKİP SİSTEMİ ÇOCUK PARKLARINA DA UYGULANACAK
Ayrıca, benzer bir sistemin Süleymanpaşa’daki tüm çocuk parkları için de oluşturulacağının müjdesini veren Başkan Yüksel, “Aynı uygulamayı, önümüzdeki yıl ilçemizdeki çocuk parklarını da kameralarla donatarak yapacağız. Ailelerimizin ve çocuklarımızın güvenliğini sağlamak adına hayata geçireceğimiz proje sayesinde aileler, parkta oynayan çocuklarını telefon ve bilgisayardan izleyebilecek. Şimdiden hayırlı olsun,” açıklamasında bulundu.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00