UMUTSUZLUĞA KAPILMA UMUDUNU KAYBETME DERNEĞİ VAR

UMUTSUZLUĞA KAPILMA UMUDUNU KAYBETME DERNEĞİ VAR

Çorlu’da bulunan ve yaptığı güzel çalışmalarla kamuoyunun büyük takdirini toplayan Umudunu Kaybetme Derneği, artık tüm Trakya bölgesine açılmaya başladı. Kısa bir süre önce kurulan ve başkanlığını Öznur Öztunaly’ın yaptığı dernek, umutsuzluğa düşmüş birçok kişiye umut olmaya devam ediyor.

Birçok ihtiyaç sahibi insana yaptığı gönüllü yardımlarla kendinden söz ettiren Umudunu Kaybetme Derneği Başkanı Öznur Öztunaly ve gönüllülük esasına göre çalışan dernek yönetimi ile üyeleri, Edirne’de takdir edilecek güzel bir etkinliğe imza attılar. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Öztunaly; “Edirne Tıp Fakültesi’nde yatmakta olan hasta çocuklara moral olsun diye yapılmış bir organizasyonda Umudunu Kaybetme Derneği ve ailesi olarak tedavisi devam eden hasta yavrularımızı ziyarette bulunduk. Çeşitli hediyelerle ve butik mutfağın hazırladığı el emeği kurabiyeleri dağıtarak bir nebzede olsa acılarını hafifletmeye çalıştık.

Gözlerindeki yaşları görüp acil şifalar diledik. En önemlisi sosyal medyada dönen kan ve donör bağışlarına yapılan çağrılara halkımızın duyarlı olmasını diler, bütün şifa bekleyen hastalara Allah’tan acil şifalar dilerim” dedi. Başkan Öztunaly, vatandaşlara seslenerek zor durumda olan insanlara yardım etmek için kurulan bu derneğin tamamen gönüllülük esasına göre çalıştığını ve kamuoyunun desteğini istedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04