ERGENE ZABITA’SINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

ERGENE ZABITA’SINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Soğuk kış mevsimini yaşadığımız şu günlerde sokak hayvanları için Ergene Belediyesi Zabıtası ekiplerinin yaptığı davranış hayvan severlerin ve halkın büyük takdirini topladı. Ergene Belediyesi Zabıtası görevlileri sokaklarda bulunan can dostlarımıza mama takviyesinde bulunarak örnek bir davranışın altına imza attılar.

Ergene Belediyesi, zabıta ekipleri sokak hayvanları için şehrin çeşitli noktalarına yiyecek takviyesinde bulunuyor. Ergene Belediyesi zabıta ekipleri tarafından Ergene ilçesinde muhtelif yerlerde bulunan besleme noktalarına sık sık yiyecek ve su bırakılıyor. Ergene Belediyesi Zabıtası’nın bu uygulaması başta hayvan severler olmak üzere vatandaşlar tarafından takdir ediliyor. Vatandaşların sahipsiz hayvanlarla ilgili taleplerini de Veteriner İşleri Müdürlüğümüz karşılıyor.

Ergene’de soğuk kış günlerinde yemek bulmakta zorlanan can dostlarımıza Ergene Belediyesi Zabıtası ekipleri yardım ederken, bu konuda halkımızı da duyarlı olmaya davet ettiler. Ergene Belediyesi konu ile ilgili olarak “Tüm canlıların yaşama hakkı olduğunu unutmadan kış mevsimi sokak hayvanları için kolaylaştırılmalıdır, artan yemekleri çöplere dökmek yerine sokak hayvanları için biraz suyla beslenme alanlarına koymamız insanlık adına da önemli bir harekettir” açıklamasında bulundu.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04