KADİR ABİ YAPACAĞINI YAPTI

KADİR ABİ YAPACAĞINI YAPTI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Bayram tatilini lüks otellerde ve yurt dışında eğlenerek geçirmek yerine vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinleyip, çözüm projeleri hazırlamakla geçirdi. Tekirdağ’ın Kadir Abisi olarak yorumlanan ve her kesimin büyük saygı ve sevgisini kazanan Başkan Albayrak, Bayram tatili boyunca halkın içerisinde gezerek dertlerini dinledi.

Bayram günü karşılarında hiç ummadıkları bir şekilde Büyükşehir Belediye başkanının gören vatandaşlar hem sevindi, hem de şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bir çok İlçe de vatandaşlar kendi seçtikleri Belediye başkanlarına ulaşamazken, Belediye Başkanlarının bazıları halkın içerisinde olup, onlarla vakit geçirmek yerine İl dışına çıkarak eğlence mekanlarına giderek, Bayram öncesinde yakın bayan arkadaşlarına AVM lerden pahalı hediyeler alırlarken, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın Bayram tatilini fırsat bilerek vatandaşlarla iç içe olması büyük takdir ve sempati topladı.

Yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça soluğu vatandaşların arasında alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bu prensibini Kurban Bayramında da bozmadı ve Bayramın ikinci gününde Naip, Çanakçı, Avşar, Aşağıkılıçlı ve Yukarıkılıçlı Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

Ziyaretlerinde köylülerle birlikte çay içerek samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Albayrak, büyükşehirin yapılanmasından sistemin işleyişine, yapılacak çalışmalardan köylerde gerçekleştirilecek hizmetlere kadar tüm faaliyetler hakkında açıklamalarda bulundu, köylülerin isteklerini dinledi. Başkan Albayrak, vatandaşlarla içiçe olmaktan, halkın arasında yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu, bundan sonra da bu tür ziyaretlerine devam edeceğini söyledi.
Kurban Bayramında Başkan Albayrak’ı köylerinde gören vatandaşlarda hem isteklerini ilettiler, hem de bayram ziyaretinden dolayı Başkan Albayrak’a teşekkür ettiler.

Bayramın Üçüncü Günü de boş durmadı!

Ailesine vakit ayırmak yerine bayram tatilinin tamamını halkın içerisinde geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, köylere bayram ziyaretlerini sürdürüyor. Kurban Bayramının 3. günü de ziyaretlerine devam eden Başkan Albayrak; Sağlamtaş, Oruçbeyli, Işıklar, Araphacı ve İnecik Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.
Ziyaretleri esnasında Köy yollarında incelemelerde bulunan ve Mahalle Muhtarlarından yollarla ilgili bilgi alan Başkan Albayrak, “Kurban bayramı dolayısıyla mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bayramlaşmaya, onların isteklerini dinlemeye ve incelemelerimize devam ediyoruz. Her zaman söylediğim gibi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Saray’ın Sefaalan Köyü’nden Şarköy’ün Terziköyü’ne kadar her mahallemize hizmet yağmurumuzu götüreceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak ilimizin her noktasında var olacağız dedik. Olmaya da devam ediyoruz. İnsan odaklı belediyecilik anlayışımız çerçevesinde fırsat bulduğumuz her anda halkımızın arasında olacağız. Tüm Halkımızın Kurban Bayramı kutlu olsun” dedi.

Başkan Albayrak’ı köylerinde gören vatandaşlar da kendisini oldukça samimi bir şekilde karşıladılar ve isteklerini Başkan Albayrak’a ilettiler.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04