ÇORLU AK PARTİ DEN SANATA DESTEK

ÇORLU AK PARTİ DEN SANATA DESTEK

Çorlu’nun parlayan küçük yıldızı Ata Berk Mutlu Cem Yılmaz’ın sinema filminde rol aldı, Ekim ayının ilk haftasında gösterime çıkan filmi dün akşam Çorlu AK Parti İlçe teşkilatı düzenlemiş olduğu kültür sanat etkinlikleri kapsamında Ata Berk Mutlu ve Çorludaki vatandaşlar ile birlikte izledi.

Küçük yıldız Ata Berk Mutlu Cem Yılmaz’ın yönetmeliğini ve oyunculuğunu yaptığı “Pek Yakında” sinema filminde Cem Yılmaz’ın oğlu rolünü üstlendi, Ekim ayında gösterime giren sinema filmi ile Ata Berk Mutlu kariyerine güzel bir başarı kattı. AK Parti İlçe Teşkilatı önce ki gün düzenlemiş olduğu kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Ata Berk Mutlu’nun rol aldığı sinema filmini Çorlu’da ki vatandaşlar ve küçük yıldız ile birlikte Orion AVM Cinemarine sinema salonlarında izledi.

Çorlu AK Parti İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu bu güzel organizasyona Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü’de katıldı. Orion AVM Cinemarine sinema salonlarında gerçekleşen organizasyonda vatandaşlar küçük yıldız Ata Berk Mutlu ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Albayrak etkinliğe katılan davetlilere teşekkür ederek “Ak Parti olarak her zaman sanatı ve sanatçıyı destekledik, bundan sonra da desteğimiz devam edecektir” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04